Håll mitt hjärta

Corn 2005-05-17 23:32 (6 kommentarer)
Skrev just en text men det blev för privat till och med för mig. Det räcker att säga att jag har haft en gråtstund med isande hjärta. Jag har lyssnat på musik som sjöngs på Systers begravning. Så. Nu är mina ögon röda, mina kinder våta och det är dags att skriva något annat.
-------------------------------------------------------------------------------
Jag känner hur dagarna rinner som sand mellan fingrarna, det bara öser fram. Nu är det mitt i maj och det är ju för sjutton snart juli! IIIh hur ska vi hinna allt? Har insett att vi MÅSTE renovera ett rum så att lilla Ru kan få ett eget rum, egentligen har vi varken tid eller pengar men det måste ordna sig. Vi måste skaffa ett rum till lillpalten. Och vi har inte tid så då måste det få kosta lite pengar.

Igår bakade jag brööööd och det var med valnötter i och det är ju så grymt gott. Heja valnötter i bröd!

Min treåring är en sån brat! Han har fått en egen singel, "Boys in the girls room" av Melody Club eftersom jag gick och sjöng på den ofta, han tog efter såklart, och därför köpte jag skivan. I morse gick han omkring i kalsingar och så drog han på sig mina basketdojor, Conversekopior, och klampade omkring och domderade "sätt på Bojsilagooshom" mamma!" och sen satt han och sjöng den på svenska (!) "Jag hör pojkar i flickrummet..." bara för att jag en gång försökte förklara vad den handlade om. Han satt där iförd stora skor (ja, mina fötter har vuxit till minst storlek 41, så jag måste ha PRÅMAR) och sa gång på gång "en gång till!".

Nästa helg åker vi till Åre på lillsemester, på måndagen och tisdagen efter det ska jag introduktionsjobba på tidningen. Två helger efter det är det bröllop i Småland och mellan alla de här evenemangen ska vi hinna med vårbruket och vedkapning. Gosh. Det blir en rolig utmaning. Och jobbig. Om man får säga så. Och nu måste visst my husband ha datorn. Heeeei.

tori

(om jag gissar rätt så spelades rubriklåten även på min farfars begravning och jäklar vad den känns i hjärtat att höra fortfarande. kram.) <-- och så sätter jag det inom parentes så får det bli en liten inofficiell kommentar till det för privata.

2005-05-17 23:41:07

Kitty

Men love till din rockstarson! ;) Och till dig också!

2005-05-18 00:01:27

Morris

Vad fint det låter med sjungande sonen!
Jag tycker Håll mitt hjärta är något av det vackraste som skrivits. Han kan den där Björn.

2005-05-18 07:49:25

ike

kul att han gillar mc. men vad gör honom till brat? :)

2005-05-18 11:29:22

nina

01. Det är bra att inte släppa saker till för många när man inte själv hinner med det.
02. Din son är det koolste! Näst efter föräldrarna dock, hihi!

2005-05-18 15:48:43

Corn

ike: han är en brat för att han sitter där och säger åt mig att göra det och det... :) Fast jag menar såklart på ett skämtsamt sätt.

2005-05-18 16:06:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.