(ingen rubrik)

Corn 2005-05-13 14:51 (5 kommentarer)
Igår var jag på stan, och fick lite sådär vårångest. Jag gick på Åhlens och såg på deras fina utegrejer, alltså fina solstolar och kylväskor och krukor. Det ger mig värsta ångesten, allt det där VÅRFINA, affärernas strategi funkar för jag blir genast apstressad och vill göra allt vårfint och göra i ordning trädgården och plantera blommor och helst ha en bredbrättad halmhatt käckt på svaj. Och så ska man vara lycklig som attan. Själv gick jag mest och kände mig glåmig, med mina rufsiga buskiga ögonbryn (glömde pincetten på ett hotell i Småland), vinterbleka lite rosaflammiga hud. Jag hatar min rosaflammiga hudfärg, det är så FUUUULT. Bättre när jag är likblek. Och så har jag börjat få feta rynkor mellan ögonen, fultfultfult. Inte på andra alltså. Men på mig själv. Och mina vinterbleka håriga ben då, torra som fanken, nu är det väl dags snart att börja ha lite korta byxor. Inte shorts, nej aldrig i livet, då skulle jag skrämma slag på folk med mina hemska lår, men sådär clamdiggershöjd på byxorna är ok. Det är skönt att jobba hemma och mest vara hemma för då blir man lite skyddad från den hemska utseendefixerade världen (och alla snygga brudar som kryllar i den!).

Beställde tid för preventivmedelsrådgivning på MVC, fick tid hos en tant som ser jättehemsk ut så i morse ångrade jag mig och ringde och avbokade, jag vill inte bli gynundersökt av den lilla tanten tack. Ursäkta, men... hon ser barsk och hemsk ut och med hårknut mitt uppe på skallen. jag tror att hon ÄR lite hemsk också. No such ladies i mitt skrev thankyou. Att ligga i gynstol är inte trevligt men själva stunden innan, när man står med bar underkropp är fan värre, det är så förnedrande och fult att stå där med tröja och sen ingenting... förutom ett par strumpor. Pinsamt pinsamt.

Shoppade i alla fall en pincett. Sen tog pengarna slut. hahaha. Idag är det fredagen den trettonde och imorgon är det lördagen den fjortonde vilket innebär att Flake fyller år. Måste in och köpa tårtingredienser sen idag.

Idag har jag försökt kapa ved men blev så förbannad och less för det var enormt grova stockar som Flake hade gjort i ordning till mig, jag förstod inte riktigt hur han hade tänkt sig att jag skulle hantera det, nybörjare och allt, eftersom det var typ i hundrakilosklassen. Inte så lätt att lyfta sådana grovisar till kapen. Och så fastnade kapen/klyven i massiv björkved ett par gånger så jag fick kasta mig upp i traktorn och stänga av kraftuttaget (som driver vedkapen) och så osade det bränt. jag blev pissed trots Håkan Hellströms skönsång i mina öron. Därför fick Flake gå ut och tampas med tjockveden själv. Nu sitter jag här och bricanyldarrar i händerna.
Jag har blivit så lat och struntar i att skriva jag i början av alla meningar. Det är dumt. Det ser slarvigt ut. Måste börja att jaga igen. Jag menar: Jag måste börja.

Maria

Fetrelaterar till vårångesten... Har även bikiniångest som heter duga, tiden har gått så snabbt att jag inte hängt med och nu är det mitten av maj helt plötsligt. Hur gick det till?

2005-05-13 15:15:36

tori

Igår satt jag och grannen och tittade på ABBA-dokumentär på tv, och konstaterade två saker: 1. Agnetha Fältskog var så snygg när hon var ung att jag nästan fick tårar i ögonen 2. hon såg ut som du.

och rumpan bar-problemet hos gyn löser man smidigast genom att ta på sig en kjol just den dagen, så behöver man bara ta av sig strumpbyxor och trosor och kan skyla sig på vägen mellan omklädning och gynstol.

2005-05-13 15:22:08

Betty

tori: du är ett geni (kjolen), det hade jag aldrig kunnat komma på men ska absolut ta kjol nästa gång.

2005-05-13 16:54:34

Corn

Maria Precis, och det är ändå den här tiden vi gnäller efter när vi är sura i januari! Då tror vi att den ALDRIG kommer, våren... och sen pang bom är den här.

tori tori tori mein Gott vad fint! Ojoj. Det var smickrande, men lägg på 30 kg och några år i ålder så har du en fet och glåmig Agneta Fältskog :D höhhö. Nej jag bara skojar. Tack så himla mycket för den komplimangen, jag suger åt mig.

Smart med kjol också!

2005-05-13 17:06:04

nina

Det är sant, du är väldigt lik Agneta Fältskog, jag lovar!

2005-05-13 21:21:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.