Tio mil hit eller dit

Mea 2005-05-08 23:09 (1 kommentar)

Sitter och googlar efter ett recept på en god fiskrätt. Hittar inget direkt nyskapande, så det blir väl som vanligt då, att jag slänger in fisken i ugnen och that’s it. Inte så att det inte är gott, men jag känner mig lite less på det just nu.

Har varit på besök hos familjen i den lilla staden. Eller rättare sagt, i det lilla samhället utanför den lilla staden. Har varit oerhört lugnt och skönt och jag är glad att jag stannade ända till idag. Hade planerat att åka tillbaka redan igår, men omprövade beslutet och det var ju tur. Har fått en massa god mat och haft trevligt sällskap, men jag måste ändå säga att det känns rätt skönt att vara tillbaka i min egen lägenhet igen. Insåg också under en liten promenad på grusvägarna i lilla samhällets omgivning att jag ju helt missat promenad-trenden som gäller där! Mitt första fel var att jag var ute och promenerade ensam. Nicht gut. Man ska ju vara två, det är det som gäller. (Fast jag hade en hund med mig, det kanske räknas som OK?) Och, dessa promenerande tu skall båda bära (helst likadana) träningsoveraller! Yes, gamla hederliga träningsoveraller är det som gäller. Någon träningsoverall hade jag såklart inte heller, men jag kan inte direkt påstå att jag är ledsen över just detta faktum… Det är rätt roligt att återvända till detta lilla samhälle emellanåt. Jag har inte bott där på över tio år nu, så därför är det tämligen intressant att på något sätt utifrån kunna betrakta allt som försiggår där. De som bor där och som dessutom bott där en längre tid tänker nog inte på att alla som är ute och promenerar har träningsoveraller på sig.

Och självklart så ringde han. Du kan väl komma förbi här? Hmm. Nope. Har ingen lust att dra iväg dryga tio mil bara sådär. Jag säger då det – norrländskt booty call…

Så praktiskt det var tidigare också. Jag behövde inte titta på hockeyn. Jag kunde bara lyssna efter grannens skrik och kolla vad som hände då.

ps

På www.ica.se finns det himla många bra recept. Som ett litet tips. Jag ser fram emot att åka hem till familjen utanför det lilla samhället om nio år (när jag bott borta i tio) och som du kunna se det "utifrån".

2005-05-09 20:12:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk