Hemma igen

Anni 2005-04-26 18:18 (6 kommentarer)
Pust! Hemma på Hypodea igen efter en datorlös vecka i storstan.

Det straffar sej att åka iväg på konferens några dagar. Jag har sprungit mellan möten som en yr höna men nu börjar det äntligen lugna ner sej.

Alldeles underbart att strosa runt i Stockholm igen. Det är fortfarande min stad och jag bodde hos min käraste vän och allt var nästan som förut. Efter alla dessa år läser vi varandras tankar, avslutar varandras meningar och skrattar åt samma saker när vi ser på film.

Vill inte vara stor och vuxen! Vill spela dataspel hela natten och äta godis till frukost! (och vem hindrar mej - jag bara undrar???) Sabla fröken Präktig! Hon är inte jag, hon bara låtsas!

Idag hade jag ett bra möte med en kollega som jag varit både arg och sårad av och inte vågat lita på. Vi redde ut allt möjligt och lyckades lyssna in varandra så nu ser jag allt från ett nytt håll och det förklarar mycket. Vilken befrielse! Stressnivån sjönk direkt! Att olösta konflikter kan ta så mycket energi?!

Mycket känslor och många tankar. Men det här får räcka för ikväll, nu ska jag cykla hem och äta nåt...

balletdancer

Ja, vem hindrar en? En gang innan jul, nar jag inte var sa fixerad vid vad jag at under ett tag, bestallde jag hem pannkakor m sirap till frukost och det kandes ung som det mest dekadenta och oansvariga jag gjort hela mitt liv. Fast dataspel hela natten och GODIS till frukost verkar annu mer vagat, fniss.

2005-04-26 18:49:56

Jazz

Jag skulle vilja skolka från jobbet. Glo på film hela dagen. Äta godis och glass. Jag vet vad det är som gör en till vuxen. Det är ångesten. Det är den som hindrar mig i alla fall att sitta hemma nu och äta med sked ur en 2 liters glasspaket.

2005-04-27 10:47:27

kicko

Jag är ledig från min praktikplats på fredag pga av flytt. Jag kanske ska LÅTSAS att jag är busig och skolkar? =)
(och stanna i sängen och käka godis. Sitta vid datorn och spela Boggle känns lite för vuxet, och min playstation är kvar i Malmö)

2005-04-27 11:25:26

Ita

Jag har så mycket att göra, så mycket att tänka på, så mycket att oroa mej för, så jag kan inte längre ta det lugnt och slappna av för då kan jag inte slappna av utan sitter bara där med hjärtklappning. Som tur är kan jag för det mesta släppa det när jag kommer hem, men lite svårt är det. Fast jag måste hitta ett sätt att glömma jobbet och slappna av även om jag är kvar på arbetsplatsen. Gå ut och sitta på bänken vid klara sjö? Eller skolka, glo på film, sno nåns dator och spela spel och äta godis till frukost....JAG VILL OCKSÅ GÖRA DET!!!
Saknar er gör jag också...Hinner ju inte ens med att läsa längre...*Humphf och fnys*

2005-04-27 16:54:20

kicko

jag saknar dig oxå, Ita! (jag kan gå ner och sätta mig med en bok på bänken vid Klara sjö på fredag äta en glass, åt dig! =) )

2005-04-27 18:11:53

Anni

Ita - jag skickar en pausbubbla! När det blir för mycket runt omkring, gå iväg bara en liten stund nånstans där du kan vara ifred och bara ta ett steg ur verkligheten och gå in i din egen lilla mentala bubbla. Sväva omkring där ett tag och skit i alltihop. Hmmm... låter rätt flummigt va?

2005-04-28 10:41:02


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!