Och veckan fortsätter

kicko 2005-04-19 12:15 (4 kommentarer)
Det är ingen fart alls i mig den här veckan. Hitills i alla fall. Erik kallade mig "soffmat" hela kvällen igår och det stämmer väl bra, så fort jag ens närmade mig soffan åt den upp mig. Tack vare en heroisk insats från Erik fick vi mat i oss i alla fall. Veckans mat är falukorv - vi köpte en bamsing på 1,5kg i helgen. =)
Somnade som en klubbad liten sälunge när jag väl masade mig isäng, och hade ALLS ingen lust att överge sängen när det blev morgon. Väl framme på praktiken möttes jag av ett ekande tomt kontor, sånär som på Johan, datanissen på stället som inte ens jobbar för samma företag.
Korrekturläste det redaktionella skitgörat jag ägnat mig åt igår (flytta över texter från en gammal sajt till nya sajten i EPiServer) och så småningom dök min handledare och en kille till upp, men nu känner jag som vanligt att jag inte orkar fråga om nåt annat att göra eftersom min handledare (som praktiskt nog oxå heter Johan) aldrig kommer på nåt.
*suck*

Istället sitter jag lite halvdant och funderar på vad man skulle kunna göra med SRS hemsida. Jag mejlade ordförande och webmaster och undrade om det inte var dags att bygga om lite och fick snabbt svar från en intresserad ordförande som ville att jag skulle skriva ihop ett förslag. Paula, sötnos - hade du ett publiceringsverktyg liggande sa du? =)

--------------------------------------------------------------------------------------------
EFIT är det idag oxå, men hur kul bilder blir det när man bara sitter på kontoret och sen inte vill annat än hem och soffa? Även om vi sa imorse att vi skulle försöka slänga ihop en skohylla ikväll - vi har högflygande planer för några gamla hyllplan och ribbor från en sängbotten fyndade i källaren. =)

--------------------------------------------------------------------------------------------
På tal om foton så är den här lite charmig så den får vara med idag:

nina

Mr Toad! *burp* Uräskta, äter frukost. Inte så trevligt när man tittar på han här ovanför. Men iaf. Tycker det är lite dålig stil av din handledare att vara en sån segis... Kan du inte byta handledare och få en som är lite mer på hugget. Eller tala om för honom lite sött att du verkligen vill göra saker och att han kan ge dig en massa att göra?

2005-04-19 12:30:05

Paula

jupp - men det är skrivet i ASP och du ville ha PHP?

2005-04-19 13:09:27

kicko

jo, men nu är de öppna för förslag om webbhotellbyte oxå! Annars är det ändå skit samma för där den ligger idag finns inget stöd alls för databaser...

2005-04-19 13:12:40

Vicky

Jag hejar på dig! Kämpa mot oengagerade handledare. Dumt, av dom!
Och jag älskar paddan!!!

2005-04-20 12:19:34


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007