Ruhe

Mea 2005-04-12 15:36 (2 kommentarer)

Idag tar jag det lugnt. Har insett att det inte är så bra att hasta omkring när man har värsta hostan, så redan igår kväll påbörjade jag mitt lugn. Gick och la mig i hyfsad tid, men låg sedan och hostade ett tag innan jag somnade. Vaknade av väckarklockan imorse och ignorerade den som vanligt. Skillnaden mellan dagens ignorans och andra dagars dito var att jag idag inte låg kvar i sängen och hade dåligt samvete för att jag borde kliva upp… Nej, tog det i stället lugnt, låg kvar en extra kvart och åt därefter frukost i lugnt mak. Läste lite i en tidning, drack lite te, lyssnade på radio… Och sedan så tog ja en senare buss ner till jobbet och häpp! Det gick ju bra det också! (I love flextid.)

Hade därefter lite dåligt samvete över en jobbsak som jag kände att jag var tvungen att göra, men med hjälp av en kollega kom jag fram till att den lilla uppgiften faktiskt skulle vara en ypperligt bra uppgift för en praktikant som vi får nästa vecka, så då ska praktikanten få göra det i stället!

Gick och åt lunch lite tidigare än vanligt för att slippa den västa lunchrusningen och har nu smitit från ett möte som jag egentligen kanske borde vara på, men i stället så är jag på mitt kontor och avklarar lite stuff som jag inte har ro till att göra annars.

Vad skönt det är att vara såhär lugn och inte flänga runt som jag vet inte vad bara för att hinna med allt (vad det nu kan vara).

Mer lugn till folket.

Anni

Instämmer helhjärtat!

2005-04-12 15:52:43

Vivi

Mer lugn. :-)

2005-04-12 23:44:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk