folk är konstiga

kicko 2005-03-18 14:12 (9 kommentarer)
Jag förstår mig banne mig inte på folk.
En tjej i Skåne undrade förra helgen om jag kunde hjälpa henne att få ner en råtthane till henne från Sthlm. Det lät lite småbråttom och jag sitter inte så mkt vid datorn är jag är i Sthlm så jag lämnade mitt mobilnr till henne och talade om när jag skulle åka nästa gång och så. Hon kontaktade mig på msn (där jag rätt sällan är online, och hälften av gångerna jag förefaller vara online är jag inte där, eftersom miranda är dålig på att sätta just msn n/a-läge) och jag sa även där när jag åker.

Igår fick jag ett pm av henne på forumet om att hon tycker att det är jäkligt dålig stil av mig att inte svara, men skit samma "för det är i alla fall för sent nu!" och nåt liknande på msn (där HON f.ö alltid varit na/a när jag sett henne). Jag svarade att hon kunnat ringa om det var så bråttom och att jag faktiskt haft andra saker som varit mer angelägna i mitt liv varvid hon tycker att jag är en snorkig besserwisser som borde be om ursäkt?
Jag lessnade och avfärdade henne som en otrevlig snorkfröken, således orkade jag inte svara utfördligare än "Lägg av nu." - vilket verkade vara nån slags magiska ord för plötsligt bad HON om ursäkt för sitt beteende, vilket grundade sig i stress över hela situationen (en ensam råtta som behövde sällskap snabbt) och visst, panik kan jag relatera till. Och vips blev hon trevlig och lämnade hela incidenten och började prata på hur trevligt som helst- och dessutom har hon hittat en liten hane nu (så vadå "det är ändå för sent nu?").

Nyfiken som jag är VILL jag egentligen fråga vad fan som hände där egentligen, men jag orkar inte engagera mig, och har ingen lust att riskera att hon flippar över igen - SÅ viktig är inte den här näst intill obefintliga relationen att jag tänker lägga energi på den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Energi så det räcker och blir över får istället nyopererade pi som gjorde mig rejält orolig igår när hon inte ville vakna till efter narkosen. Eller vaken var hon, men utan muskelkontroll, hon kunde inte ens blinka. Tvingade i henne vätska med pipett varannan timme hela natten, vilket på köpet gav mig en nyvunnen respekt för småbarnsföräldrar som klarar av månader och år av avbruten sömn. Vid sjutiden imorse visade hon äntligen intresse för att dricka, och nyss hörde jag underliga ljud från sängen där hon ligger nerbäddad i en kartong med varmvattenflaska och fleecetäcke. Hon hade kravlat sig fram till vattenskålen för att dricka på egen hand, men orkar inte hålla upp huvudet riktigt, så nosen trillar ner i vattnet hela tiden vilket får henne att nysa.
Lilla ynk - men hon försöker i alla fall.

Kan man anmäla Vård Av Sjukt Djur till försäkringskassan? =)

Coppelia

Lilla skruttan! Man känner sig så otroligt maktlös när ens älsklingar mår knasigt.

VASD borde förövrigt vara en djurlig rättighet!

2005-03-18 14:21:48

Ita

Välkommen till försäkringskassan. Vill du anmäla vård av barn - tryck 1. Vill du anmäla vård av djur - tryck 2.

2005-03-18 14:23:30

nina

Oh, lilla pi-skruttan! Vad duktig hon är som orkar med en operation. Och du, människor är konstiga ibland. Så är det bara... fast man behöver inte alltid acceptera det men vi är liksom såna.

2005-03-18 15:42:10

Vicky

Nej, men Kicki och Pi då! Jag lever i min egen självupptagna värld och har inte brytt mig som jag ville bry mig om er vid den viktiga händelse!!!
Vi skickar en hel drös kramar i olika storlekar till dig och Pi!

2005-03-18 23:09:03

Vicky

Och hur går det? *kramar*

2005-03-18 23:13:40

kicko

Vicky: pm:ade dig på forumet nyss.
Och hur går det med Bä och småttingarna??

2005-03-18 23:58:10

kicko

och just ja - Ita, du kan ju visst fortfarande! =)

Och tack för omtankar.

2005-03-18 23:58:48

Scylla

Tack för tummar och svansar. Naturligtvis håller jag både en och annan tå för dig och Pi, och det gör Konrad också - garanterat!

2005-03-19 21:32:35

Scylla

Re: Jag skulle inte passa här - tror jag. Jag vet inte var jag skulle passa. Men jag ska fundera. Tack för erbjudandet, kära du!

2005-03-20 13:14:11


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007