Du och jag imorgon, Patrick?

Mea 2005-03-16 16:46 (3 kommentarer)

OK. Jag skulle vilja gå till en lyxig och lugn bar och dricka en god drink och bara ta det lugnt och njuta. I sällskap av en trevlig person som man kunde prata om trevliga och intressanta saker med. Jo. Så skulle det vara.

Men i stället så hade jag tänkt träna, eftersom jag nu (ta i trä) verkar ha avverkat magåkommorna (för den här gången). Men ha! Här får du lite halsont i stället! Bitte sehr! Jamen danke schön då, liksom.

Får väl knata hem och… Ja, inte vet jag. Läsa lite i Brick Lane? Laga till en god middag? Försöka komponera ihop en grön outfit till imorgon (bara ett infall jag fick förut)? Ahhh: Plocka undan tvätt – den gamla klassikern!

The very spännande life of Mea.

balletdancer

oh, jag hatar halsont! jag skulle ocksa gatt ut i morgon, i mkt trevligt sallskap, men nu lar jag val fa stalla in pga halsmandlarna fr hell! dessutom har varmen pajat i huset sa min lgh ar iskall, brrr.

och forrsten, jag har ocksa Brick Lane hemma men har aldrig kommit mig for m att lasa den. kan du rekommendera...?

krya pa dig! :)

2005-03-16 18:43:10

binglan

grön outfit - är det för St Patricks day?
:-)
Mmm, nu blev jag sugen på en stout...

2005-03-17 09:54:33

Mea

binglan - yep! Men jag hittade inte så mkt grönt i min garderob, så irländarna får stå för färgen idag. :)

balletdancer - halsbesvär är jobbigt! Fast idag känner jag mig ngt bättre. Konstigt nog. Du får se till att få igång värmen i din lgh! Frysa är inte roligt (säger hon som bor där våren än är lååångt borta...)! Har bara hunnit typ 50 sidor i Brick Lane, men jag gillar det jag läst hittills.

2005-03-17 11:33:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk