Äppleskrutt

Anni 2005-03-11 14:20 (5 kommentarer)
I brist på fantasi blev rubriken det jag just gnager på, dvs resten av ett äpple... Royal Gala - inte dumt alls.

Sitter här och småhuttrar med en liten elak huvudvärk som småmolar sej upp från nacken. Halva bekantskapskretsen har influensa medan andra halvan roar sej med vinterkräksjuka, så jag är lite hypokondrisk för tillfället... Proppar i mej Ipren och hoppas på det bästa.

Arbetslusten är som vanligt en bit under toppnotering och jag vill helst gå hem och rulla in mej i en filt. Eftersom vi har konsert snart har vår ambitiösa körledare lagt in en extraövning ikväll, mindre populärt. Funderar bara på om jag borde vara snäll mot rösten och spara på den eller om jag verkligen borde ta vara på tillfället att lära mej låtarna så dom sitter bergsäkert, vilket jag inte kan påstå att dom gör än...

Var hos sångpedagogen igår igen och det är så kul! Jag kommer upp flera toner högre än jag nånsin gjort i hela mitt liv och jag låter inte som mej! Undrar vad det är för en sopran som står där och galer.

För en stund sen ringde mamma. Jo, hon ville bara erkänna att hon gjort intrång i min lägenhet. (!)
- Jaså?
- Jo, och den där blomman som står på bordet har läckt vatten, men det är inte för att krukan är trasig utan för att den stod i en påse i bilen där det hade läckt nåt annat...
-Jaså?
-Jo och.... så berättade hon om dittan och dattan en bra stund och avslutade samtalet med .... och så kan du ju titta i kylskåpet.
Hon är obetalbar! Så nu får vi väl se vad hon har hittat på...

Jag har insett att många av mina vänner har ganska ansträngda relationer till sina föräldrar. Som senast Ballets inlägg... Själv är jag väldigt tacksam för mina. Som en vän uttryckte det en gång: Jag har dragit vinstlotterna i föräldralotteriet!

Corn

Hon har nog ställt en hel påse full av härliga chokladpraliner där? Eller... en öppnad surströmmingsburk? :)

2005-03-11 14:27:36

Anni

Spännande.... ;-)

2005-03-11 14:50:17

balletdancer

Oh, men sa skulle mamma gjort i min forsta lgh pa S-gatan. Fyllt kylen, lamnat senaste Vogue, kanske puffat till soffkuddarna lite. Nu daremot ar hon all about "nej jag skall inte stora", "tack for att du ringde", sarad min nar jag faller ngn spydig kommentar som inte ens handlar om henne. Jag vill ha henne tillbaka som hon var forut!!! Fast nyckel till min lgh, dar gar gransen.

2005-03-11 18:44:57

Anni

Jo, jag känner väl oxå ibland att hon tassar lite på gränsen ibland, jag bara väntar på den dagen när hon stormar in när jag har nåt privat för mej... Men en jättefin orkide på bordet och en risgrynskaka i kylen är rätt OK ändå. (Nej Corn, jag hade tur, det var ingen surströmming :-)
Jag har ju bott i Stockholm så länge så nu när jag väl bor i närheten passar hon väl på att skämma bort mej lite extra, när hon nu äntligen fått mej inom räckhåll.
Ballet, önskar du kunde få tillbaka din "gamla" mamma igen. Kan du inte säja det här till henne? Hon kanske bara behöver lite raka puckar? (säjer jag som inte har en aning om hur hon är eller nånting egentligen...)

2005-03-11 22:43:00

balletdancer

Anni, jag forstar hur du menar, men jag har forsokt och det ar omojligt. Och jag ar inte den som haller pa och krusar, sager jag ngnting menar jag det i atminstone 99 fall av 100. Men hon ger val inte upp forran jag ligger och kralar i stoftet... eh, det kommer inte handa.

Nu skall jag inte svartmala min stackars mamma for mkt, men just denna sida hos henne tar fram det allra samsta hos mig.

2005-03-11 23:35:44


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!