Ich wär' so gerne Millionär

Mea 2005-03-03 11:24 (6 kommentarer)

Så blev det så äntligen onsdag och dags för lite shopping. Men döm av min förvåning när jag ändå inte alls shoppade så mycket som jag hade trott (trots uppladdningen). Jag kom på att det är en kjol jag vill ha, men jag hittade inte en endaste liten kjol som föll mig i smaken. Och inte heller kan jag påstå att det fanns så många att välja mellan. Det kanske inte är kjolsäsong nu. Var en sväng och kollade in bokrean också, men inte heller den är som den en gång var. Det känns som om bokreautbudet blivit betydligt mindre nu än vad det var för ett par år sedan. Eller är det bara jag som inbillar mig? Hur som helst så hittade jag i alla fall fyra kokböcker som jag såg till att få med mig hem, och det var ju trevligt. Och förutom det så blev det också en helt vanlig icke-bokrea-roman, samt en CD med Diana Krall. Så var det med det.

Förutom shoppingen så hade jag the Weekend from Hell förra helgen. Naturligtvis så hade grannen stooor fest i fredags. Och nej, inte heller den här gången var jag så imponerad av det. Så jag flydde helt sonika fältet. Tog mitt pick och pack och drog till Mr X (som inte har något med ”ex” att göra). Och lagom till sängdags kände jag magkatarren komma krypande... Long time no see.

Hem från Mr X på lördag i ottan för att hinna till min tvättid (och självklart så sitter jag fortfarande och vaktar min tvätt…). Kände att magkatarren kommit för att stanna ett tag. Scheisse. Gjorde lite mat, fast det var ingen höjdare eftersom magen både vill och inte vill ha mat när jag har magkatarr (pest eller kolera, liksom). Och döm av min förvåning när andra grannen verkar ha införskaffat värsta stereon… Inte bra alls när man har magkatarr och känner sig allmänt nere. Packa saker igen och lämna lägenheten… Mer magkatarr. Sova hos Mr X som dessutom är lite sur eftersom jag inte känner för att göra något annat än att ligga på sängen i fosterställning (då lindras magkatarren på något konstigt sätt). Jaha, ursäkta liksom. Visst, jag har magkatarr och mår piss, men visst, nog skulle vi kunna gå på bio, gå ut eller gå på fest. Nej, jag skulle inte tro det, men tydligen är det svårt att förstå. Varpå jag ju börjar känna mig som en simulant. Mmm, kul.

Söndag. Ställer in varendaste liten aktivitet som finns inplanerad och gör nada. Kan inte somna på kvällen och har en lagom effektiv arbetsdag på måndag efter c:a två timmars sömn. På eftermiddagen lämnar jag i alla fall stan och åker till familjen för att fira en födelsedag och dra på trissor så verkar magkatarren börja släppa. Hallelulja! Firar födelsedag och återvänder lagom till onsdagens inplanerade shopping.

Jo. Har börjat spana efter en annan lägenhet.

Anni

Går det inte att skälla ut grannen till att börja med? Verkar drastiskt att flytta...

2005-03-03 11:30:30

Flikka

Håller med, nån måtta får det väl vara?

2005-03-03 11:38:36

balletdancer

Ja, fy for grannar som dina. Men du satte en harlig rubrik till texten iaf... :)

2005-03-03 15:51:12

Mea

Jo... Nån måtta får det vara. Men jag blir liksom lite... eh... väl arg ibland, och då tar jag till lite drastiska åtgärder (om bara i tanken). Ska börja samla lite bitch-poäng och skälla på grannen hädanefter, men om det dyker upp nån annan trevlig lgh så är det inte omöjligt att jag flyttar... :)

balletdancer: Jo, ibland passar det med lite tyska. :)

2005-03-03 17:09:15

Vivi

Kram tjejen. Bussa hyresgastforeningen pa grannen och sag at Mr X pa skarpen att hans jobb som kille ar att ta hand om dig, inte beklaga sig for att du inte vill ut pa galej nar du ar sjuk!

2005-03-03 22:43:05

Mea

Åååhhh, Vivi! Du är så härlig! :) Kram på dig också!

2005-03-04 13:40:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk