Städpatrull sökes

Anni 2005-02-28 16:33 (4 kommentarer)
Skrivbordet fullt med papper, kalendern full med möten. Trevliga möten idag, det känns nästan lite inspirerande stundtals.

Huvudet fullt med tankar. Frustrationen full med otålighet eftersom jag aldrig kan få trasslat isär alla mina tanketrådar och skrivit ner dem snyggt och prydligt. Visa resultat, jodå...

Alla dessa tankar och idéer. Jag lär mej nya saker hela tiden men stoppar bara in alltihop i en stor hög och nu känns hjärnkontoret alldeles fullbelamrat med bråte! Det var länge sen nån var där och storstädade. Nån skulle behöva sortera in alla lösryckta tanketrådar i rätt fack i arkivskåpet. Hjärntvätt?

Bodil Jönsson skriver om det här fenomenet i 10 tankar om tid - (rekommenderas varmt!) Dvs när man går omkring som en osalig ande och inte får nåt ur händerna för att det undermedvetna inte har tuggat färdigt all information ännu. Det är så irriterande! Men jag vet ju att det släpper till slut. Kanske. Eventuellt.

Coppelia

Jag gillar också Bodil!

Jag tror helt enkelt att man får vänta tills det undermedvetna sorterat klart, allt man försöker göra innan blir ändå pannkaka så det är ingen mening!

2005-02-28 17:48:02

Anni

Ja visst ÄR det väl så? Kan inte du förklara det för min chef oxå??? Hon tror inte på Bodil och mej :-(

2005-02-28 21:32:11

Ita

Precis så tror jag också....tror jag...jo, men jag har tänkt tankar åt de hållet...på egen hand, har inte hälsat på Bodil än..É ja' klever eller é jag klever ;-D

2005-03-01 06:41:55

ps

I någon av Harry Potter-böckerna (vilka oxå rekomenderas starkt som mysförströelse) har en professor en tankeskål. Han tar tankarna ur huvudet och lägger ner dom i skålen. Sen kan han koncentrera sig på en i taget i sitt huvud, sortera tankarna i skålen eller ta upp tanken en vecka senare, precis där den var när han la ner den.

Om jag hittar nånstans där man kan besälla sådana kan jag skicka en till dig?

2005-03-02 01:31:05


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!