Soppakock och kattvakt

Anni 2005-02-26 20:39 (3 kommentarer)
Åh, idag har jag haft en sån där skön lördag! Inga krav, inga tider att passa, bara en lugn dag full med lagom mycket trevligt. Sovmorgon och sen en god lördagsfrukost, typ allt jag hittade i kylen...

Sen ringde en riktigt god vän och vi pratade länge, om djupsinniga saker och det kändes så skönt att veta att han finns kvar där, fast jag har flyttat är vi ändå nära i känslorna. Vi har en speciell relation, kan djupdyka och prata om väldigt personliga saker och sen tvärvända och skratta gott åt nåt sekunden efter.

En dusch och sen ut en sväng, till blomster- och grönsaksaffären - gick där i över en timme och bara plockade bland alla vackra växter och köpte halva butiken. Nu är fruktkorgen full med färgglada nyttigheter och jag har krokus och påskliljor som väntar på att slå ut och pryda köksbordet. En stor påse blomjord väntar på att pigga upp resten av växterna.

Alla grönsaker blev till en maffig soppa och sen kom mina föräldrar över en sväng och hjälpte mej att äta upp den. Jag stoppade i lite linser också för att göra soppan matigare och pappa rynkade lite på näsan först, men erkände att de faktiskt gick att äta...

Sen var det dags att göra min plikt som kattvakt. Min kompis är borta över helgen så jag åkte dit och släppte in deras katt - och ska släppa ut honom igen imorgon bitti. Han kom så snällt när jag ropade och sen satt jag med missen i knät och purrade en stund så han skulle känna sej lite sällskapad. Katter utstrålar sån hemtrevlighet och frid!

Nu skulle jag egentligen tittat på en film på TV, men fastnade som vanligt på Hypodea - och teet kallnar i koppen och här sitter jag... Så kan det gå :-)

Morris

Kattpurr är det bästa!
Och soppan låter smarrig!

2005-02-26 21:26:01

Jazz

Jag är så dålig på att hinna dricka teet när det är varmt att jag har börjat gilla kallt te faktiskt. :D

2005-02-27 09:17:49

Anni

Jazz - samma här! Det gäller att välja rätt sort bara...

2005-02-28 08:47:19


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!