Skola igen *uppdaterad*

kicko 2005-02-24 09:20 (3 kommentarer)
Hemma igen efter en vecka hos Erik.
Föreläsning/workshop hela dan.
Jag är redan uttråkad.

----------------------------------------------

Det är lite svårt att landa i vardag uppe i Sthlm, eftersom det inte ÄR vardag för mig. Men det är skönt att landa i nåt i närheten av vardag i alla fall, även om jag och råttorna fryser hela tiden. Samtidigt kan jag lite grann sakna den där intensiteten som brukar utmärka distansförhållanden, där man inte kan hålla sig ifrån varandra en enda sekund när man väl träffas. Vardag känns bra men lite avigt. Jag tror det hänger ihop med att det jag sa från början, att det inte är riktig vardag för mig... men det är skönt, tryggt.

Och det är svårt som fan att somna utan Eriks hand på min mage.

-----------------------------------------------------------------------

Mejlade just utbildningsenheten på kommunen för att fråga dem vilka åtgärder de föreslår vid dålig skolmiljö. Jag blir alltid toksnuvig när jag kommer hit och sen sitter jag och nyser hela dan, och ibland luktar det mögel på toaletterna. Inte så nyttigt, kanske. Jag har påpekat det för vår jävla administratör, men hon bryr sig ju inte.

Ita

Relaterar....man vänjer sig snabbt vid att ha sin älskade bredvid sig när man somnar. Min älskling och jag somnar alltid ansikte mot ansikte tätt tätt ihop..eller nästan..precis innan vi somnar pussar vi gonatt och vänder ryggen till båda två..sen ligger vi rumpa mot rumpa istället...Myys...!!

2005-02-24 09:56:10

Ita

...och inte bara ansikte mot ansikte, vi håller hand också gärna båda två samtidigt..Ska jag beskriva hur det går till? Äh låter bli..det blir en lång omständlig förklaring...mer jobbig än intressant förmodligen... ;-D

2005-02-25 08:44:04

kicko

*haha*
Du kunde inte låta bli att reflektera över det när ni somnade igår eller? =)
Sött.

2005-02-25 11:15:56


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007