trött, nyäten och illamående

kicko 2005-02-22 23:04 (3 kommentarer)
I eftermiddags: fyra vuxna kvinnor fikade och pratade så gott som bara råttor i nästan tre timmar. Fullkomligt normalt. Väl?

Efter lite övervägande och en titt på schemat blev jag kvar i Sthlm några dar till, men imorgon åker jag hem. Ska jag fokusera på de positiva sakerna kommer det bli skönt att inte frysa inomhus - det är 25° hemma i mitt rum. Annars trivs jag rätt bra med att ha nåt i stil med vardag här, fast jag saknar att inte ha stan direkt utanför dörrn. Man blir liksom lite bortskämd med att bo centralt... slutet av en T-banelinje är inte riktigt samma sak som slutet av universum, men jämfört med fem minuters promenadväg till både Triangeln, Möllan och centrum så kunde det lika väl vara det liksom. *flin*
Sen har jag en massa beställningar av råttsaker att göra klart och skicka iväg, och det kan jag inte göra om jag inte är hemma ju.
Och blommorna behöver säkert vatten.
Och så börjar det bli dags att dyka upp i skolan igen oxå. Resultatet från sql-tentan kom för nån dag sen, jag lyckades iofs få VG (med en halv poängs marginal) men det gjorde å andra sidan så gott som hela klassen (med större marginal). Jag orkade iofs inte engagera mig så värst i skolan för några veckor sen men måste försöka bli bättre på det igen. Ett litet tag till. Sen är det praktik tills terminen är slut nästan. tjo! Massa vardag här uppe och fika med bra människor och råttutställningar och förhoppningsvis en massa må-bra. Bara jag slipper frysa jämt, men det är inte vinter för evigt. Skoteroverall som pyjamas, är det sexigt månne?

Jag VILL inte åka härifrån! *plutläpp*
Men jag ska luncha med nina imorgon innan jag åker (eh, just ja. Jag ska köpa en biljett oxå). DET är bra!

jONAs

Låter som du är ambivalent fast ändå inte ... ojdå .. det där blev komplicerat. Hoppas att man får fika med dig vad det lider. Call me!

2005-02-22 23:13:36

nina

Jag är redan hungrig... och jag borde nog lägga mig. Vad tror du? Men det finns så mkt musik! Så mkt musik att världen stannar nästan! *kram*

2005-02-23 03:46:18

Vicky

Råttfikor är bra för själen! Fast jag borde ha trugat på dig mer fika.. Nästa gång!

2005-02-23 18:01:05


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007