dee bara saker man seeeer

Corn 2005-02-06 18:42 (1 kommentar)
Varannan dag är jag angstig, varannan dag är jag helt ok. Magsjuka har härjat i familjen, om än en ganska lindrig variant. Vi har en lapp på dörren där det står "varning magsjuka" och äter mest vitt bröd och dricker blåbärssoppa. Får godiscravings varannan minut. Har ont i händer och armar, hyperjobbigt att skriva. Vi är panka och handlar mer på Lidl, säljer smågrejer på tradera. Funderar på att sälja lite mer värdefulla grejer, som mina tidiga Kent-singlar och beatles-vinylsinglar och nintendospel. Fast det är å andra sidan grejer vi vill ha kvar, ju.
Ikväll ska vi städa ett mycket stökigt och fullproppat lekrum, kanske vi kan sälja några grejer därifrån?
Imorgon ska jag ringa och boka ännu en tid på vårdcentralen och tigga om sjukskrivning för det funkar verkligen inte att jag skulle vara frisk nu. Jag ÄR inte frisk, jag kan inte göra nånting utan att det gör satont överallt. Därför slutar jag precis nu. (för den här gången)

Häpp

Ita

*står på styrkelagret, med fundersam min. Vad ska man plocka fram den här gången, som kan hjälpa corn? Godis skickas iväg. Swosch. Men sen...Äsch skickar över förrådsnyckeln också. Hon får ta vad hon behöver när hon behöver. Bäst så.*

2005-02-07 12:38:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.