Ikväll är jag snygg

Anni 2005-02-05 22:09 (2 kommentarer)
Det är inte klokt vad intelligent jag blir av två glas vin! Plötsligt är allting så mycket enklare.

Har suttit hemma och tyckt synd om mej hela dagen, med ont i halsen och begynnande snuva. Tror det var massagen igår som satte igång nåt. Knarkar echinacea som en tok, får se om det hjälper.

Sen pratade jag i telefon länge och väl med en god vän - om livet, universum och allting, typ. Kom in på att jag känner mej lite vissen, att jag har tråkigt och det är svårt att komma in på jobbet.

Ibland känns det som att mitt liv har blivit så mycket "mindre" sen jag flyttade från stor till liten stad. Men samtidigt är det mycket som är bra här.

I alla fall ledsnade jag på att sitta och tycka synd om mej, hittade en halv flaska bortglömt vitt vin i kylen och satte på sydamerikansk musik. Dansade runt lite och insåg plötsligt att inget hindrar mej från att vara mej själv. Jag kan skita högaktningsfullt i vad folk på jobbet tycker om mej - jag är den jag vill vara.

Låter väl inte så filosofiskt kanske, men det enkla är ofta det kloka - i alla fall när man inte är alldeles nyk spikter... :-)

balletdancer

Oh.. farligt att skriva pa hypo nar man ar lite salongs!! Hittills har jag hallit mig till att skriva kommentarer nar jag ar lite, eh, utanfor mig sjalv, men jag fasar for den dag da jag postar en ocensurerad fylletext. Det var nara haromdagen!

Det ar klart att det ar jobbigt att flytta till en mindre stad nar du ar van vid Sthlm, sarskilt som de du jobbar med inte verkar vara varldens charmigaste ppl. Skont att ha goda vanner ibland, eller hur? kram!!

2005-02-06 04:06:35

Anni

Vänner är bäst! Både via telefon och här på Hypodea. Skönt med andningshål ute i stora världen...

2005-02-07 08:46:26


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!