Groggy

Anni 2005-02-03 17:28 (5 kommentarer)
Mina kollegor tycker att jag ska ut och dricka öl med dom ikväll. Jag är inte säker på att jag håller med. Vill inte vara trist och backa ur, men det har varit en låååång dag.

Igår och förrgår var jag på utbildning, som iofs var bra och intressant, men jag blev samtidigt lite trött. Vi är en grupp som ska driva ett ganska stort projekt tillsammans och det är svårt att få konkreta besked om vad vi egentligen har för mål med arbetet. Rollerna är också luddiga och ingen vågar eller orkar riktigt ta tag i det hela och sätta igång med nåt konkret. Sånt gör mej urfrustrerad! Ge mej nåt rejält att bita i och jag sätter igång och gör det, men allt sånt där tjafs och strul innan man kommer igång - USCH! Sen är jag inte klar på hur dom andra tänker och resonerar och känner mej inte riktigt accepterad i gruppen och det är också jobbigt.

Med allt detta i huvudet körde jag hem igår, och större delen av vägen jagades jag av en galen långtradare! Det var lite halt också, så jag vågade inte köra mer än de lagliga 90 km/h på de slingriga vägarna. Han körde närmare och närmare och flåsade mej i bakhasorna. Rätt som det var försökte han köra om, men fick möte. Han tvärnitade, jag gasade på som bara f-n och det var en centimeter från att han körde rätt in i mej! Hjärtsnörp! Jag vågade inte ens köra in nånstans och släppa förbi galningen, för om jag bromsade skulle jag ha honom i bakluckan! ¤#%¤/&(/&/&%#¤#¤"¤&(=)(=/%¤#¤##" sa jag! Fast det hörde han väl inte, drullputten!

Nåja, nu är valet - ska jag hem och tvätta eller ut på stan med kollegorna? Eller helt enkelt strunta i båda delarna och stämma träff med kudden? Det sistnämnda lockar mest... zzzz

binglan

vilket blev det, hemmamys eller ölkapsylpys? (Obs diktkonst!)
vilken idiotchaufför, han kände sej säkert stark och tuff i sin stora tradare.

2005-02-03 19:56:57

nina

Jag har ngt som jag inte vet vad det kallas klinskt, men det är långtradarfobi... jag drömmer ofta mardrömmar om dem, rädd när jag kör bil, rädd när jag är ute och går... Panik är ordet!

2005-02-03 20:04:13

Anni

Binglan - det blev en kort sväng till baren, en liten drink och en snabb middag, sen åkte glamourösa jag hem och tvättade... Vet inte om det var värt besväret, men jag fick i alla fall kommit ut och luftat mej lite.
Nina, visst är det helt normalt att vara rädd för stora monster med hjul!?

2005-02-04 10:25:00

AnnaPanna


Blev det någon öl?!

2005-02-04 14:29:09

Anni

Nej, men en Xider med chili/mandarin. Det är godare... :-)

2005-02-04 15:11:00


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!