More Serotonin...Please

kicko 2005-01-26 21:08 (5 kommentarer)
(en låt med Apoptygma Berzerk, kanske ska tilläggas eftersom jag inte kan utgå från att alla lyssnar på samma musik som jag)

Insåg idag att senaste tidens depp inte bara har med förkylningen att göra. Eller ens orsakad av sömnbrist. Jag är inte förkyld längre (förrutom att jag hostar - men jag har övat LÄNGE på den hostan ska jag be att få upplysa om. Jag tänker behålla den ett tag! Jag ska kalla den Gunnar. Eller kanske Bengt). Jag sover en massa. Ändå plaskar jag omkring under isen. Större delen av dan har jag tillbringat på botten, bland plattfiskar, dy och gammalt bråte.
Eftersom ingen annan finns att tillstå har jag försökt stryka mig själv över håret mellan snyftattackerna, försökt låta bli att skälla ut mig själv för att jag är så jävla löjlig och försiktigt fråga mig själv vad det är jag är rädd för, och vad jag kan göra åt det.
Ungefär samma som "alltid" tror jag... måste försöka få nån balans i vardagen här nere och helger/framtid/vänner i sthlm. Svårt att tillbringa större delen av sin tid nån annanstans än där man vill vara och när jag väl känner behovet av att göra nåt åt min sociala situation här nere orkar jag inte. Jag KÄNNER faktiskt inte så många jag vill umgås med i Malmö och jag orkar inte leta upp några. Så då får jag väl skylla mig själv, om jag är så jävla dum att jag vet vad problemet är men inte gör nåt åt det.
Sen är det känslan av otillräcklighet när jag är i Sthlm. Jag hinner inte med allt på en helg. Det vet jag ju. Och när jag väl är där spelar det vanligtvis inte så stor roll, så länge jag får tillräckligt med tid med Erik. Det är faktiskt det som är viktigast. Men när jag väl är hemma och saknar mina vänner hade jag velat ha tid med dem med.
Bleh.

Dessutom är våran administratör ett pucko och vi får aldrig reda på mer än typ en månads schemaläggning åt gången och jag vill kunna p-l-a-n-e-r-a mina helger lite mer än så (jisses. Planera och kicki i samma mening? Vad är det som händer egentligen?) och vi ska hinna med åtta veckors LIA (praktik) under vårterminen och har inte ens fått reda på NÄR än, så hur fan ska det gå att leta plats då liksom? Bleh.

Jag vill verkligen inte vara med idag. Jag vill inte leka i den här världen.
Den är dum och tråkig och jobbig.

Paula

Åh, lilla gumman! Jag förstår dig verkligen! Finns det ingen skolledare av något slag ni kan ta upp den där dumma planeringen med - tycker det känns som om planeraren mest vill jävlas? Eller så känns det så, bara för att du skriver om det på det sättet? Jag tror att båda jag och andra här uppe har tålamod att vänta på att du ska få ork och tid, du kommer inte mista oss! Sen flyttar du upp och vi kan kärleka massor!

2005-01-27 01:36:51

nina

Paula sa allt... så perfekt. Kram söta!

2005-01-27 08:27:33

kicko

ni är rara. =)
Men det handlar inte så mkt om att jag är rädd att ni försvinner, det handlar om att jag VILL.
Ju.

2005-01-27 13:31:03

Vicky

Tassar in här också, Kicki. Känner med dig, Kicki! Ville bara säga att du inte är löjlig på något sätt. Din frustration är verklig, och din situation plågsam. Det är svårt att leva för något där framme, eller som turist i en vardag som inte är din på heltid ännu. Jag hoppas du hittar några små knep för att förankra dig bättre i ditt nuvarande dubbelliv. Du ska faktiskt inte behöva må så här lågt! Jag protesterar å det kraftigast!!! *kramar hårt*

2005-01-27 17:22:40

kicko

ååååh du är rar du oxå Vicky! Och en av de jag gärna vill hinna med lite emellanåt.
Ju. =)

2005-01-28 00:03:10


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007