torsdag lunch

Corn 2005-01-20 11:55 (2 kommentarer)
Mina händer är fortfarande superstruliga. Ibland gör det mest ont i tumleden och då tror jag att jag har fått samma grej som Pocks hade i somras, Quervain. Fast jag vet inte. Nästa stund gör det ondast i handleden. Ibland i hela armarna. Jag knaprar ipren för glatta livet och igår var jag på apoteket och köpte en stödgrej till handleden. Den är mer grå än hudfärgad och det är jag tacksam för.

Min storebror har kommit hem från Mexico och jag som har varit lite orolig kan nu pusta ut.

Min stora lilla treåring har börjat på dagis. Idag är jag helt ensam hemma för Flake har tagit med sig lilla Ru till ett styrelsemöte. Hahaha, det är nog första gången i den gubbiga styrelsens historia.
Han gör det för att jag ska få vila. För att jag ska slippa bära 9,3 kg på mina klena armar.
Jag skulle just äta två pannkakor som fanns färdiga och goda i kylen sen igår, men med en enorm viljestyrka lyckades jag hindra mig själv och åt istället bulgur, broccoli och makrill i tomatsås. Gudars vilken god kombination det är.

Har inte mycket på hjärtat. Jo, en tjej ringde nyss, jag känner henne inte särskilt väl men vi har jämnåriga barn. Dels undrade hon om de får komma och hälsa på oss i helgen. Och så undrade hon om jag ville följa med och träna. "jag vill egentligen men jag kan inte" sa jag. "ja, det var det jag trodde, att du är en sån där TRÄNINGSTJEJ!" sa hon glatt.
Ehh....

grafit

Funkar det med stödgrejen? Jag har likadant, alltså värk i handen som flyttar sig uppåt titt som tätt.

2005-01-21 10:52:40

tori

jag slötittar på hans och hennes och tänker, helt otippat!, lite på dig och flake :). (den har du aldrig hört förr va?)

2005-01-22 20:31:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.