Menlös jultext

Corn 2004-12-24 17:19 (3 kommentarer)
Igår funkade inte datorn och tack vare det så slapp ni en desperat psykotext från mig. Jag fick ett nervöst sammanbrott och sen var jag jättetrött resten av kvällen, samt sur och ledsen. Grät och hade ledvärk och kände mig apatisk. Kände att jag kunde välja att gå djupt in i mitt ledsna jag, jag var nära att göra dumma saker som att slita sönder alla julklappar och gå ut och lägga mig i snön. Men det rann av mig till slut. Det är så jag funkar. Först är jag nära att ta eld och allt känns extremt nattsvart. Men sen vänder det och idag känner jag mig helt vanlig och frisk igen. Konstigt.
Men som sagt. Trots allt, blev det jul. Vi har fått ADSL och datorn gillar det INTE, så jag skriver snabbt och oredigerat.
Men, ja, trots allt blev det jul och julstämning. Vi trodde att det skulle fortsätta vara slaskväder och gröna gräsmattor men igår kväll så föll snön och idag dalade temperaturen.
Vi har nyss haft besök av Flakes föräldrar med ett lätt marint julbord (lax, böckling och sill) och julklappsutdelning, främst till barnen. Flake hade fixat en trave björkved exclusive för julafton, så i öppna spisen brinner en käck, knasterfri brasa, som vi har slängt alla emballage och julklappspapper i.
Vi drack kaffe i mina grymt snygga "Blå Eld"-koppar som är ett kärt minne efter min älskade, älskade mormor, och åt tryfflar som jag gjorde igår.
Vi är mätta, belåtna, ganska snygga, och det är varmt och skönt.
Snart blir det fler julklappar. Och must.


God jul, kära hypodeaner. Och läsare.

jag

god jul!

2004-12-24 17:26:13

tori

kram, och god jul!

2004-12-24 17:35:26

nina

God Jul och skicka hit ett par tryfflar! Låter mumsigt värre!

2004-12-24 22:04:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.