Söndagsmorgon

Corn 2004-11-14 08:38 (inga kommentarer)
The Småland never actually happened.

Vi skulle ju åkt till Småland i onsdags men det blev inte av, vi ska åka nästa vecka istället. Istället... ja, vad gjorde vi istället? Delade ut reklamblad. Fast det skrev jag ju om förut. Och i fredags fick lillRogga sova hos farmor och farfar och vi var i stan, lämnade in vår störda diskmaskin som det är något fel på, köpte engångstallrikar, -bestick, -muggar, för vi har knappt någon plats för nåt diskställ så nu kör vi campingstuket hemma istället.
Sen åkte vi hem och gjorde getostmackor och åt framför en film, Gosford park. Mysmys. Sen sov vi hela natten som två små bleka grisar.
På lördagen städade vi och sålde volvon (äntligen), sen åkte jag och hämtade Pocks som kom med tåget. Vilken guldbonus! En mysig Pocksa som kom hit med presenter och härliga amerikanska bullar på burk som vi kletade i oss igår kväll med flera höga glas med kaffe latte med hasselnötssmak.

Idag är det Fars Dag och jag ska strax gå ner och uppvakta min egen man som är far åt mina två barn och han ska få en hög med filmer, vad är bättre när man inte har någon tv-mottagning? Jo, filmer blir fint det. och godis.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.