Late at night a lover sings

Corn 2004-11-08 23:22 (3 kommentarer)
För någon vecka sen ringde nån människa från ett marknadsundersökningsföretag och frågade mig om mitt användande av intimskydd (bara ordet!), sen undrade hon om de kunde få återkomma om jag passade in i målgruppen (en ny produkt skulle utprovas). Jäpp sa jag. Idag ringde en annan tjej och ville att jag skulle vara med och prova ut grejer. Bara ett par frågor först. Blablabla. Och så "när väntar du din mens nästa gång?" och jag sa "ja, det är ju så att jag ammar och jag har inte fått min mens än, men den kommer nog snart". DDÄÄÄÄNG! Det var här jag sa fel. Det var här tjejen lät som om jag hade sagt "jag har böldpest som smittar via telefon", hon sa med ÅÅÅÅKeeeeej-röst, "jaha, då får jag tacka för din medverkan, hejdå".
Varför ljög jag inte lite, då hade jag kunnat få vara med i nån slags utprovargrupp och få gratis mensskydd ett tag!
Jajaa. Så går det när man är sanningssägare. Dum i huvet.

I torsdags kväll återvände Flake och lillRogga med Nybilen. Den var fin och rödmetallic. I fredags var vi och tvättade den och när vi satt i kö till biltvätten så gled en fet blå Chevrolet-van in på macken. "Oj vilken bil" sa Flake. "mm" sa jag. Sen sa han "är inte det där Petter?" och jag tittade och sa "jo, det är det" och sen sa jag "är inte det där Ken?" "jo det är det" sa Flake. Och sen sa jag "och DJ Sleepy!". Sen dök det upp några små unga hiphopkillar också, som jag inte vet namnet på. Men det var väl i princip sveriges hiphopelit som ramlade ut ur vanen, en efter en. Chaufför och kanske manager var en äldre kille med britpopstil. Roligt var det i alla fall. Famespotting i lilla skithålan. Jag blev så fnissig och fånig att jag var tvungen att gå in på macken trots att jag inte hade pengar på mig. Jag stod med bebisen i famnen och läste på löpsedlarna och Petter stod bredvid mig en sekund och läste han också. DJ sleepy pratade i telefon. Jag såg honom en gång i Helsingborg, då pratade han också i telefon.
Flake sa efteråt att han trodde att Petter var lång. "nej han var bara 1,32 sa jag". HAHAHA humorn är hög så här på kvällen. (och då också).
Vi svävade ut i en massa fjantprat om att vanen såg så lyxig och vräkig ut utanpå, men med tanke på hur många de var i bilen så måste de suttit trångt, sådär som man satt ibland en hel hög med ungar i baksätet på en bil, utan bälten, och halvt om halvt ovanpå varandra, och en mindre nogräknad förälder körde. Så var det nog för hiphoparna, inte alls lyxigt. Hullerombuller och Petter fick kanske ha sina fötter i Kens knä.

Min minsta son heter just nu Mr Dental för hans första tand har tittat upp och han biter sig själv i tandköttet och vrider käkarna fram och tillbaka och ser jätterolig ut och är värsta dregelmonstret. Jag känner mig alltid så FOKUSERAD och skärpt när jag sitter och försöker skriva med honom i famnen. Inte.

Helgen förlöpte väl, i lördags hade vi liten halloweenfest här för några ungar och deras föräldrar. Jag åt mig halvt ihjäl på maränger och köpta kanelbullar som var våldsamt goda. Söndagen åkte vi hem till en annan familj där en treåring fyllde år. Många barnaktiviteter således. Det är trevligt men jag är nu ganska sugen på vuxengrejer. Åka till Das Huvudstad och gå på museer och caféer.

Vårt hus är toppfräscht nu och det känns så bra. Allt blir roligare. Köket är fint. Allt är fint. Idag har vi varit till båda städerna (vi bor mitt emellan två stycken) , Flake har hämtat sina föräldrar vid tåget, de har varit utomlands, och så har vi lyssnat på Bright Eyes "don't be frightened of turning the page" som är en skitbra skiva, och så Billy Bragg som vi lyssnade på tillsammans för 5,5 år sen, då precis i början.
Och Hamell on Trial, Choochtown.

Usch vad jag är ostrukturerad. Ville bara uppdatera. Trött, rutten i magen (förmodligen på grund av alla maränger).

Min pappa ringde hit idag, det är inte ofta, men det var kul även om han hade en baktanke (han ville låna något speciellt av Flake).
Om allt går som jag vill åker vi till Småland på onsdag.

Jo förresten: Igår var jag ute och gick med Ruby, de bor ute i skogen och det är en ganska lång bit där det inte är någon bebyggelse alls. En vinter för två år sen gick vi där och så fick vi syn på en älg långt upp i skogen. Den var jättelångt borta men Ruby hatar alla djur och blev jätterädd så vi sprang ända hem till henne. Nu när vi gick pratade vi om den gången och skrattade lite. När vi hade vänt och gick hemåt så såg vi plötsligt en älg igen, vid samma ställe, fast nu ute på vägen, kanske femtio meter från oss. OOOOOOH sa Ruby, tyst, viskande, drog efter andan. Hm, sa jag. Vi går tillbaka. Och så backade vi lugnt och fint, älgen glodde på oss. Ruby ville börja springa men jag sa "nej vi går, lugnt och fint, ta det lugnt" och så såg jag att det stod en kalv bakom älgen. Vi gick en liten bit bakåt till, sen var vi nere i en sänka så vi såg inte älgen längre. Ruby var skiträdd och vi visste fan inte vad vi skulle göra. Men så körde det några bilar förbi och vi tänkte att då hade säkert älgarna gått över vägen som de skulle och sen kanske sprungit vidare. Så då gick vi framåt igen och hojtade och skrek och när vi var precis där älgarna hade stått så sprang vi i hundra meter, och sen vågade vi sakta ner till normal promenadtakt.
Det låter säkert jättefånigt, jag är egentligen inte rädd för älgar men jag tycker heller inte att det är skitkul att stöta på en älg när jag är ensam ute i skogen. Samma sak med björnar. Det finns björnar här, och det SKA det ju finnas, men jag tycker att det är äckligt ändå. Därmed inte sagt att de ska skjuta dem, men jag får ju som sagt ändå tycka att det är läskigt. När jag bodde i Småland behövde jag inte vara rädd för björnar när jag var ute i skogen men det är jag här. Jag har sett färskt björnbajs flera gånger. HUUUH. Snart går de i ide i alla fall. Skönt.
Igår var det i alla fall Ruby som var skiträdd och jag var den lugna, sansade och coola.

balletdancer

Ni verkar ha så himla kul jämt, du och Flake. Han låter lite som mitt ex som jag var korkad nog att göra slut med.

2004-11-09 06:56:23

elsa

JA. kom till das huvudstad. jag ska tvångsfika er! :)

2004-11-09 08:47:16

Corn

ballet: haha, ja det kanske vi har. mellan alla gräl :D

2004-11-10 14:56:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.