Pappa har fått loppor!

Anni 2004-10-24 01:06 (inga kommentarer)
Nja, jo för att uttrycka sej något mer exakt har hans dator fått virus, men mitt språkbruk är oftast mer kreativt än verklighetsförankrat... :-)

I alla fall har vi ägnat kvällen och halva natten åt att försöka klura ut vad som är fel, sedan satt jag med en kompis i telefon en halvtimme - han är min alldeles egna data-helpdesk och alldeles suverän. Vi gick tillsammans igenom diverse knep, men inget funkade.

Nu har jag suttit här och lusläst på Nortons hemsida och tror att jag har hittat en del av problemet, men det som står där förklarar inte varför man inte kan uppdatera Norton och varför vissa program bara stänger ner sej själva hela tiden.... hmmmm.

Jag är egentligen inte ett dugg insatt i sånt där, men pappa har fått för sej att jag är en halv guru (med gratis tillgång till hel guru, dvs telefonkompisen). Det är ju alltid trevligt när nån tror att man kan nåt, men jag inser mina begränsningar. Jag är läskunnig och har sunt förnuft och det räcker ju en bit, men dom här lopporna vete katten om jag rår på.

Sabla skitstövlar som sprider virus med strul och elände omkring sej. Som om man inte hade annat att roa sej med än att städa upp efter deras bärsärkagång?!

Så nu ser vi fram emot en lång härlig söndag imorgon framför en trilskande dator, stön och elände! Nåja, lika bra att jag går och knyter mej nu så jag orkar svära ordentligt imorgon - det lär behövas...



Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!