Skitgrinig idag

kicko 2004-10-15 09:31 (2 kommentarer)
Sovit för lite flera dar och hade verkligen behövs sova lite igår när jag var ledig, men så blev det så klart inte. Istället kom vaktmästaren förbi och lyckades med bedriften att ta 45min på sig at skruva upp en klädhängare i en gipsvägg (hur svårt är det? Slå in en skruvmejsel i väggen, snurra lite, tryck in plugg/gipsankare, skruva upp. Häpp!) och på kvällen kom Lars och hjälpte mig lite med datorn. Jag fick visserligen bort lahoo-domänen som jag inte bor i närheten av längre men det funkar fortfarande inte att reglera rättigheter på enskilda mappar vilket jag ville, så det var jag duktigt grinig över igår (så pass att det var det enda jag svarade när Erik frågade hur jag mådde).

Just, sen pratade jag med psykoulrika i förrgår och vi kom överens om att jag skulle komma hem till henne nån gång efter 17 igår och hämta mina grejer och vi pratade på ungefär som vanligt och det kändes ganska trevligt. Men så var hon inte hemma igår när jag var förbi vid 17:30 och ingen svarade på vare sig telefon eller mobil och jag kände mig besviken som fan. Jag hade ju sett fram emot att hälsa på hennes hund, om inte annat! =(

Sen vaknade jag enl min kropp alldeles för tidigt imorse och glömde ta med mig en del av filerna jag behövde för att uppdatera fotodagboken - så jag fick hacka ihop dem på nytt här i skolan helt enkelt.

Väl framme i skolan kom jag på att passerkortet ligger kvar hemma, och så började jag prata om vår föreläsare med Annie, vilket resulterade i att jag blev så jävla irriterad på hans inkompetens (äh, han kan väl det han föreläser i, men hur svårt är det med tanke på att kursen är html? Han löser däremot layoutproblem så bökigt att jag blir mörkrädd och de som är nya i html inte fattar nånting alls. Åsså kommer de till mig och ber mig förklara, så jag gör hans jobb och han får pengarna. Jävligt surt) att jag allvarligt övervägde att inte öppna dörren när han knackade på fönstret (han hade oxå glömt kortet).
*morr*

Jag har NOLL inspiration och MÅSTE verkligen sova lite när jag kommer hem, annars kommer jag börja storböla eller nåt.
eller så får jag ta mig i kragen och trycka den där tröjan jag tänkt göra länge:
"Alla andra är dumma i huvudet"

Känns som det passar idag.

nina

Sötis, imorgon ska jag jaga bort alla idioter från dig och vara som en liten äckel spets och skälla åt alla som kommer och försöker förstöra för dig! PUSS PUSS!

2004-10-15 17:56:33

aquaricat

nina verkar smart :-)
*puss*@söthjärtat

2004-10-15 23:17:55


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007