Morr!

Anni 2004-10-11 10:09 (4 kommentarer)
Usch! Idag är jag på tvären! Pissa inte i mina skor för då bits jag!

Redan när jag vaknade insåg jag att det var en sån där dag när jag borde ha stannat i sängen. Låg där och kände efter - säkert att jag inte har ont nånstans, kanske lite feber, men nej - det var bara vanlig latmask...

Sen kom jag till jobbet och därifrån har det bara gått utför! Ett telefonsamtal bekräftade att de två personer jag kallade till ett möte i fredags inte ska vara med på mötet. Den person som till varje pris skulle ha dit dem (med 10 mils resa till ett halvtimmes arbetsmöte om ett irrelevant ämne) har dessutom ledigt idag för att jaga älg!!!

Därefter får jag ett snorkigt mail från en maktgalen morrhoppa i Stockholm. Jag hade bett henne om ett telefonnummer till en föredragshållare och hon svarade att "om personen det gäller kontaktar mig ska jag gärna förmedla kontakten". Jag gör det för fasiken för att hjälpa en kollega - det är mitt jobb!

Småsaker visst, men jag blir så förbannad! Varför kan inte folk bara ge mej klara besked, tydliga anvisningar och behandla mej vänligt???! Jag är snäll och hjälpsam, brukar försöka lösa allt till det bästa och vara trevlig mot folk.

Men när folk medvetet jävlas med mej, är snorkiga och allmänt dumma då blir jag arg! Jag vill inte bli utnyttjad, manipulerad eller inträngd i hörn. Ska man vara tvungen att slåss för sin rätt att göra ett bra jobb?
Well then - so be it!

Nu ska jag gå ut och ta en fika och lugna ner mej lite, sen ska jag banne mej ringa till den där tanten och läsa lusen av henne!!!! Grrrr!

Vivi

På'n ba'!! Hugg tag och släpp inte förrän det knastrar! ;-)

2004-10-11 10:17:04

Binglan

Heja Anni, ge dej inte! Folk kan vara helt överjävliga, man baxnar verkligen ibland. Tycker också att det liksom kommer i stim, att man är den enda personen med lite vett och hyfs i behåll...

2004-10-11 13:16:37

Anni

Tack för uppmuntrande tillrop! Nu har jag lugnat mej lite. Försökte ringa tanten, men hon var inte inne. Tur för henne det!

2004-10-11 16:55:24

Anni

Vivi, det är rätta takter, blodtörstig kommentar med schvung!!

2004-10-11 16:56:35


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!