Pissuniversum...

kicko 2004-10-11 09:54 (9 kommentarer)
Träffade Benny i lördags för första gången sen... nån vecka innan jag gjorde slut med Lars, tror jag. Det åskade och ösregnade sist vi sågs, och jag hade just pratat med Lars om att jag nog inte älskade honom längre. Benny kom förbi efter jobbet och vi gick en sväng innan det började regna, sen kurade vi under ett tak vid Landsarkivet och jag grät en massa tills han var tvungen att åka hem och sova eftersom han jobbade dan därpå.
Jag har mejlat, smsat och pratat lite med honom sen dess men inte träffats.
Och inte berättat om Erik.

Benny förbannade sin taskiga timing lite - han hade ju hållit sig undan för att han trodde att jag behövde utrymme, åsså går jag och blir kär i nån annan? Tja. Jo. Det verkar inte spela nån roll hur många gånger jag förklarar för Benny att jag inte skulle vilja vara ihop med honom, han VILL verkligen inte fatta. Även om jag varit singel hade jag inte velat vara ihop liksom - däremot skulle jag utan tvekan ha sex med honom isåfall. Min kropp bryr sig inte ett dugg om våra fundamentalt olika grundvärderingar liksom.

Nåja.

Både trevligt och lite jobbigt var det i alla fall. Trevligt för att jag tycker rackarns mycket om honom, och för att att kramar och kärlek aldrig sitter helt fel. Jobbigt för att det var svårt att inte bara plocka upp tråden där vi lämnade den i somras (väldigt nära sex) och för att kramarna och närheten inte smakade rätt om än bra. Det är inte bara närhet och hudkontakt jag behöver. Jag behöver det med Erik. Det är honom jag vill ha, honom jag behöver. Han infiltrerade mina försvar innan jag ens hann uppfatta det. Nu behöver jag regelbundna doser av karln för att inte bli alldeles galen.
Nån borde ha satt en varningstext på honom eller nåt.

Avstånd är dumt, men fan om jag inte ska klara det här!
Jag ska pissa tillbaks på universum!

-------------------------------------------------------
Förresten behöver man ingen borrmaskin när man har gipsskivor till väggar. Räcker utmärkt med en skruvmejsel så har man ett lagom stort hål att trycka in plugg i. Hängarna är således uppsatta och passar utmärkt bakom dörren!

Frigg

En del människor borde verkligen ha varningstex. Faktiskt. *håller helhjärtat med*

2004-10-11 11:44:57

kicko

Ja, Och DU borde ha kunnat göra det!!
*hrmf*

2004-10-11 11:53:44

Paula

*s* jag GJORDE ju det!!! Kanske inte den sortens varningstext du menar, dock.... :))

2004-10-11 12:40:04

kicko

*asg*

Sant, Paula!
Bara att inse - jag är ändå ingen människa som bryr mig om varningstexter, så det vore ändå bortkastat. Men jag kan väl få gnälla lite ändå liksom?

2004-10-11 12:45:49

Mea

Varningstexter borde definitivt sitta på vissa människor. Eller så borde man själv ha en varningsradar installerad, så att man kan upptäcka "farorna" om de lurar runt hörnet.

Annars är det väl så att kärleken slår till där/när man minst anar det. Har själv i min enfald trott att nej, jag är minsann inte alls kär i den här killen (först pga att han redan var upptagen, och sedan pga att jag var upptagen) men så visar det sig att jag ändå gått och förälskat mig... Som du skriver: "Han infiltrerade mina försvar innan jag ens hann uppfatta det."

2004-10-11 13:17:09

kicko

ska jag vara helt ärlig INSÅG jag att Erik var farlig när jag träffade honom. Jag bara struntade i det, eftersom han var mer intressant än läskig. Ju. =)
Men i sann amerikansk anda vill jag kunna lägga ansvaret på nån annan, en övergripnade myndighet som missat att sätta varningstext på karln! Och en massa andra människor med. Fyyyy på dem!

2004-10-11 13:25:38

Mea

Jo, varningstexter är väl till för att ignoreras. I alla fall lite. :)

2004-10-11 13:35:41

Frigg

Gjorde jag inte det? Talade jag inte om att jag verkligen gillade honom? Och borde inte det, med tanke på vad vi brukar gilla för människor du och jag, vara varning nog?

2004-10-11 17:35:45

kicko

*skratt*
Hårklyverier, kära syster.
Men jag tror nog jag kan förlåta dig. ;)

2004-10-13 08:40:40


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007