what's the frequency?

Corn 2004-10-08 00:19 (4 kommentarer)
Innan vi åkte till Finland hade jag tänkt att jag skulle köpa någon cool tröja där. Men efter lördagens shoppingtur i stan här hemma hade jag fet provrumsångest och vägrade ens att överväga att prova något plagg när vi väl var i Finland. Le Husband med en bra och smidig kropp utan nojor kunde dock köpa flera snygga hmtröjor. I love HM trots deras små storlekar. Young fashion-avdelningen i Helsinki var kool, snygg och clean och med monoton dansmusik.
Själv drogs jag till acessoarerna, hur det nu stavas, jag gillar att prova vantar och mössor och köpa dem också, men sen använder jag dem sällan. Vantar för att jag är så varmblodig i tassarna, det bara pirrar om jag har på mig vantar när jag är för varm. Och jag är inte så snygg i mössa, möjligen när jag var korthårig. Men SJALAR och halsdukar, DET passar jag i. Inbillar jag mig. Eller så gör de att jag ser totalt oformlig ut med världens största dubbelhaka.
I alla fall så köpte jag en lösstickad halsduk/sjal, som ser ut som en trekant ni vet. En grön. Med många fransar på, det ser lite ut som en palestinasjal när jag virar den runt halsen många varv, fast man slipper den där svartvita aktivistlooken.
Jag köpte ett par tunna håriga rosa tumvantar förra helgen och jag tror att dom blir assnygga till sjalen.

Idag drog jag på mig min gröna aktivistsjal till en vinröd tröja och sen tog jag lillbebin med mig och så åkte vi till stan och handlade. Stan för mig är ungefär tre mil bort. Och det är numer en sån frizon att åka bil själv (lillbebin räknar jag inte direkt, för han är absolut en del av mig, på ett annat sätt än storbarnet och mannen). En halvtimmes lugn och ro, glidande och tankar. En tyst och fin bensinvolvo med automat, det är som bäddat för att glida. Solglasögon på och pop-program på P3. Samma sak på vägen hem, lika skönt då med. Fast då åt jag en Twix White som är nån ny limited grej som de lockar godisdårarna med. Den var ganska sliskig men jag åt hela ändå eftersom jag är störd. Ibland önskar jag att min störning gick åt andra hållet: om jag ändå måste vara störd kanske jag kunde få vara ett stört benrangel istället för ett stört fetto.
Eller så är jag inte störd, jag kanske bara inbillar mig, egentligen kanske jag bara är glad i mat.

Pocks

Glad i mat och ett benrangel är ju inte heller kul å vara. Hä vore fint å va störd någonstans mitt emellan om man nu var tvungen till et.

2004-10-08 09:33:20

balletdancer

Ugg, provrumsångest. Köpte ett par nya jeans igår och storlekssystemet var väldigt märkligt. Innan jag brutit ihop fullständigt ryckte en expedit ut med kleenex och förklarade att man faktiskt har dubbelt så stor storlek i dessa jeans. Om de nu skall ändra storlekarna kan de väl ändra åt andra hållet, så man blir positivt i stället för negativt överraskad??

2004-10-08 10:11:24

Cam

Hahah, svartvita aktivist-looken, det är min look det. ;)

2004-10-08 11:35:05

Anni

Balletdancer! Just så är det ju! Varför kan dom inte standardisera en så enkel sak??! Jag vill inte känna mej både fet och förvirrad - protest! protest! Morr och gruff!

2004-10-08 13:03:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.