OK, jag erkänner.

Mea 2004-10-06 16:13 (3 kommentarer)
Det händer att jag ser på TV. Ibland ser jag mycket på TV och ibland knappt någonting alls. Just nu är jag inne i en period när jag inte ser så mycket på TV. Kanske för att jag inte tycker att det finns något intressant att se. Eller för att jag har en massa andra saker att göra för tillfället, så jag hinner helt enkelt inte se på TV. Jag gillade när Kanal 5 visade Frasier på kvällarna. Det var liksom det sista jag gjorde då; kollade på Frasier (oavsett om jag redan sett avsnittet eller inte) och sedan borstade jag tänderna och kröp ner i sängen.

Nåväl. Nog om Frasier. Det som jag nu fastnat för är ett helt annat program, och i ärlighetens namn så vet jag heller inte varför jag fastnat för just det. Programmet i fråga är nämligen (och håll i er nu!): Newlyweds! Yep. Jag har fastnat för Newlyweds och ser på det både på MTV och på Kanal 5. De avsnitt som visas på Kanal 5 har jag i och för sig redan sett på MTV, men ändå brukar jag spana på dessa avsnitt igen (om jag har tid) på söndagarna. Och fråga mig inte hur detta gick till, eller varför i fridens namn jag är så fascinerad av detta program. Det hela började under påsk-helgen när jag var hemma och var sjuk, och då hade de Newlyweds Weekend på MTV, vilket resulterade i att jag såg en hel massa Newlyweds-avsnitt, och därefter var jag fast. Typ.

Jag vet som sagt var heller inte varför jag fascineras så av just detta program. Det är inte så att jag är ett Jessica Simpson-fan (äger ingen CD med henne, och känner inget behov av att införskaffa någon heller) och det är heller inte så att jag på något fjortis-sätt är förtjust i Nick. Kanske är det helt enkelt bara fascinerande att få se deras livsstil. De glassar omkring i sin stora villa med tillhörande pool (och det är alltid soligt väder där); Jessica går på shoppingrunda och gör av med 2000 dollar i en (EN!) affär; det åker kors och tvärs över USA (så även Jessicas privata frisör); glider omkring i limousiner; dricker dyr champagne; åker och campar med Louis Vuitton-väskor; sticker iväg på en snabb semester till någon karibisk ö… Ingen aning om varför jag tycker det är så intressant, egentligen. Men icke förty sitter jag där och fascineras (med skräckblandad förtjusning) över vad som händer och sker i denna flärdfulla TV-serie.

Ja, det var egentligen bara det jag hade att säga. Hej, jag heter Mea och jag ser på Newlyweds.

Vivi

Jag brukar fastna som fortrollad framfor "dokumentarer" fran polisen har i England. De visade nat haromdan fran trafikpolisen i Yorkshire och jag satt som klistrad! Jag menar, halla! Lite biljakter och en och annan unge i stulen bil, hur instressant kan det bli? Men, som sagt, jag ar klistrad!

2004-10-06 18:06:01

balletdancer

jag gillar också Newlyweds. det är så IQ-befriat, okulturellt och allt man kan tänka sig, och så långt från hur man själv lever...

2004-10-06 23:18:23

Mea

Konstigt vilka TV-program man kan fastna framför! Men tjusningen med Newlyweds är väl just den att det liv man ser där är så långt bort från ens eget liv som man kan komma... :)

2004-10-07 14:21:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk