The Naked Chef

Mea 2004-09-07 09:53 (3 kommentarer)
Det här bådar inte gott... Jag har börjat få känningar i ryggen... Kan det var en inflammation? Eller månne ryggskott? Vad det än är, och om det inte försvinner snarast, så måste jag säga att det verkligen har dykt upp på fel tid (fast ryggont och dylikt dyker väl å andra sidan aldrig upp på "rätt" tid...), för med en stundande Italien-resa känner jag definitivt inte för att gå omkring med ryggont. Frågan är bara om man ska kasta sig på telefonen och ringa företagshälsovården, eller om man ska tro att det ska gå över av sig själv?

Och på tal om någon helt annat. Nu när det börjar bli mörkare ute på kvällarna igen, har min egna version av The Naked Chef gjort come back. Låter detta mystiskt? Såhär är det: Mitt emot huset där jag bor står ett annat hus, och i en av lägenheterna där så bor det en kille som gillar att springa omkring i sin lägenhet helt utan kläder. Yep. Och nu när det börjar mörkna på kvällarna igen så ser man detta ännu tydligare, eftersom alla då tänder lampor i lägenheterna. Den här killen spatserar alltså omkring helt naken i sin lägenhet och det han oftast ägnar sig åt i detta "tillstånd" är - matlagning. Han står i köket och lagar mat. Och visst, folk får gärna springa omkring nakna i sina lägenheter, men kan det verkligen vara så bra att laga mat naken? Tänk om man steker något och man får ett stänk het olja på sig? Jag menar, det gör ju ont om man får ett sådan stänk på handen? Nu kanske det låter som om jag står och spanar dygnet runt på den här killen, men så är inte fallet. Jag ser honom oftast just innan jag ska gå och lägga mig och håller på att dra ner persiennerna i min lägenhet. Och det får mig också att tänka på att han har lite konstiga matvanor... Eller så kanske han helt enkelt äter middag vid midnatt? En annan sak som jag också kommer att tänka på vad gäller detta är att lägenheterna i det huset måste vara betydligt varmare än de i mitt hus... Själv springer jag nämligen alltid omkring i tofflor och kofta, eftersom jag är så frusen av mig... Så även om jag skulle få för mig att laga mat i bara mässingen så skulle det inte funka så bra, dels för att jag skulle frysa otroligt mycket, och dels så skulle jag som sagt vara rädd att få het matolja eller något dylikt på mig... Fast uppenbarligen finns det personer som inte tänker som jag i detta avseende. :)

Anni

Vilken underhållning! :-)

2004-09-07 10:51:23

Mea

Anni: Ja, nästan bättre än TV! :)

2004-09-07 11:41:38

balletdancer

en gång såg jag ngt TV-program (talkshow?) där en liten kille gladeligen outade sin pappa, som tydligen älskade att laga mat naken och då och då råkat ut för en del "incidenter" (varma kokplattor, het olja, etc) ... pappan, som satt i publiken, verkade lite smågenerad där han satt & blev inzoomad... HUMOR!

2004-09-07 16:53:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk