Det här med OS...

Mea 2004-08-16 09:53 (1 kommentar)
Alltså, jag är väl inte en person som direkt sitter klistrad framför TV:n under dygnets alla sändningar från OS, men jag har ändå en liten fundering... Jag såg på Studio Zorba på kvällen i lördags. Det var en sändning där programledaren försökte summera lördagens OS-händelser, samt förbereda inför söndagens tävlingar. På besök i Studio Zorba var bland annat cykel-förbundskaptenen (som jag tyvärr inte kommer ihåg vad han heter). Då Susanne Ljungskog ansågs vara ett av de stora medaljhoppen inför söndagens linjelopp så var det ingen direkt överraskning att programledaren skulle ställa frågor om henne. Men vilken fråga var det han ställde?! Jo, typ: "Ja, vad gäller hästar så brukar man ju fråga tränarna hur de känns inför en tävling, så därför undrar jag hur Susanne känns inför morgondagen?" Där satt jag hemma i min TV-soffa och blev minst sagt lika förvånad/lätt chockad som den stackars förbundskaptenen som väl inte visste om det var på skämt som programledaren ställt denna, enligt min mening, otroligt korkade fråga. Han insåg dock snabbt att programledaren minsann faktisk var allvarlig när han hade ställt den, varpå han stammade fram ett svar och samtidigt klargjorde att Susanne minsann inte var en häst...

Är det ingen som läser programledarnas manus? Eller kanske de inte har några? I så fall, hur kommer frågorna att låta i framtiden?

"Bergsgetter tycker ju om att hoppa, så tror ni att Stefan Holm och Christian Olsson känner sig lika hopp-glada som bergsgetter?"

leaves

Ha ha, programledaren tyckte säkert att han var skitfyndig. Ibland kan såna där meningar se bra och roliga ut på papper, men när de uttalas blir det platt fall. Faran med direktsändning. :)

2004-08-16 10:43:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk