Sommar!

Mea 2004-08-10 11:14 (4 kommentarer)
Toppen #1
Vädret, helt klart. Jag är definitivt en sommarmänniska och trivs som fisken i vattnet just nu! Det är lite synd bara att det börjar bli mörkt om nätterna nu igen, men som sagt, så länge temperaturen är behaglig så ska jag försöka ha överseende med det.

Toppen #2
Kalas med goda vänner. Det finns liksom inget roligare! Detta i kombination med det härliga vädret gjorde att lördagens tillställning såklart var mycket lyckad, och man kunde sitta på balkongen hela natten utan att frysa! Och så blev man kittlad av solens strålar när man promenerade hem igen framåt morgonkvisten…

Toppen #3
Med risk för att ”sommar-temat” börjar bli uttjatat… Äntligen kan man ha somriga kläder på sig på jobbet! Vi har världshistoriens kallaste kontorsytor, och elva månader om året springer man omkring här med tjocka polotröjor, och därför känns det liksom som en mindre befrielse när man inte behöver ha långärmade kreationer på sig!

Botten #1
Monotona arbetsuppgifter på jobbet. Och speciellt när det egentligen är någon annan som ska göra dem, men på grund av att denna person inte ”hann” så hamnade detta i stället på mitt bord… Mata in uppgifter i en databas är inte det mest upplyftande man kan göra, och speciellt när man egentligen planerat in andra arbetsuppgifter just nu… Nåväl, jag gör ”punktinsatser” och jobbar hårt med det under en tid, och sedan så får man ju lägga in små (Hypodea-)pauser också.

Botten #2
Cafeterian här på jobbet är stängd, vilket medför att man måste släpa med sig bestick och tallrikar och annat för att överhuvudtaget kunna få i sig sin lunch. Kanske lite av ett ”dagens i-landsproblem”, men ändå ack så meckigt… Tillsammans med träningskläder, lunch samt lite annat smått och gott så kan man i dagsläget säkert tro att jag ska flytta in på jobbet när jag på morgonen kommer ditsläpande med min ”packning”…

Botten #3
Att jag är så velig ibland. Jag vill det ena men inte det andra. Men så tänker jag efter lite och kommer på att jag kanske vill det andra ändå… Eller… Men det kanske är det som helt enkelt kallas för livet?

För övrigt kan meddelas att Mea nu fått sin dos caipirinhas, och hon kommer inte att blanda till caipirinhas igen på en sisådär 8-10 år. :)

404

listor. :D

2004-08-10 14:52:26

Mea

Jo, det blev en liten lista. :)

2004-08-10 15:34:53

404

skönt att det är flera som skriver listor. kände mig lite ensam. :)

2004-08-10 18:47:08

Mea

Vi kanske kan bilda en list-klubb? :)

2004-08-11 11:36:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk