Till förstasidan

 
jamen det är väl själva FAN - 2020-11-11 10:35
jaha, det var väl att ropa hej för tidigt. i morse fick jag ett sms från M att hon inte kom för hennes ryggont hade blivit värre och gick ner i benen, om det är ischias eller foglossning eller en kombination av båda, men prognosen är väl inte LYSANDE. i bästa fall någon nerv i kläm som kan hållas i schack med sjukgymnastik, men det tror jag ju inte. såatteh, NÄHÄ. så sprack planen. igen.

och jag är så jävla BITTER. på att jag aldrig kan få förutsättningar att göra ett bra jobb. eller, jag gör ju ett bra jobb, men det hade ju varit trevligt att någon gång kunna få göra det utan att ha kniven på strupen och hela tiden bli avbruten för att springa ifrån och fixa med andras jobb. är alltså egentligen inte bitter över det utan mer över att JAG aldrig kunnat unna mig att vara hemma från jobbet med vilken krämpa jag än haft, med mindre än att jag har mötts av kaos och fått jobba ikapp alltihop när jag väl kommit tillbaka. INGEN har lagt två strån i kors för att underlätta för mig, och jag har självklart inte samvete att sätta hårt mot hårt och åberopa att jag minsann har ny tjänst med nya arbetsuppgifter.

men men. DET LÖSER SIG. som jag säger medan den sköna känslan från gårdagens massage försvinner och axlarna kryper upp i öronhöjd igen.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1694
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.