Till förstasidan

 
Coronaläget - 2020-03-19 12:34
De studerande och undervisade konsulter hemskickade med distansverktyg i bakfickan. Om en dryg vecka går min ena klass ut på LIA, hur många företag som nu tar emot dem... Det ger sig, vi distanssysselsätter resten! Kollegor jobbar hemma. Vi är åtta pers på 1800kvm. 😂 Alla möten sker på zoom. Ledningsgruppsmötet igår ställde vi in med corona som ursäkt, men mest var det för att min ordförande glömt bort att barnet hade studiedag. Det uppskattades av medlemmar iaf, de har fullt upp ute på arbetsplatserna nu med att ställa om.

Tacksam för att jobba i en bransch som snurrar på. Vi gör vsd vi kan för att våra studerande ska få fortsatt CSN och ta examen.
Pettsson lever på som vanligt, han är ju inte så mycket för att vara ute bland folk ändå. Jobbsökandet och möten med vård och myndigheter står lite mer still än vanligt bara. Lika svårt att komma ut i arbetsträning som LiA just nu...

Läget ändras snabbt, och jag räknar med att snart inte kunna ta mig till jobbet längre. Den här veckan håller jag mig i Linköping men nästa vecka har jag ju barn hemma. Även om skolorna skulle stänga skulle det inte i dagsläget funka att ha avkomman hemma hos Pettsson. Kanske efter att han flyttat men idag bor han för trångt.
Det blir nog ordning på det här med ska vi se. Med lite tur för det med sig förbättringar i samhället som blir bestående.
Föregående inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: Kicki
Född: 1972
Hemstad: Nkp
E-post: -
Hemsida: kicki.kanske.net
Medlem sedan: 2003-02-13 19:02
Antal texter: 786
Övrigt: ...kolla min fotodagbok istället, den säger mer än ord. =)- Skicka hypobrev -

Utmärkelser

Hypodeas jultävling 2005
Lövtävlingen 2006
Lövtävlingen 2007

VALSPRÅK Never underestimate the power of human stupidity

Mina länkar