Till förstasidan

 
skavet II - 2019-09-16 05:33
jag nämnde den där sammankomsten, after worken eller vad man ska kalla det, med folk som inte längre jobbar kvar här samt vissa utvalda som fortfarande jobbar kvar här, för en av dom som enligt instagram varit bjuden men inte kunnat komma den gången. för jag kunde uppenbarligen inte alls släppa det efter att ha skrivit av mig. och den här personen berättade för mig att det var min fd närmaste kollega, M, som tagit initiativ till detta, och han hade varit mycket tydlig (och sagt inför alla) med att det var två personer som ABSOLUT INTE VAR VÄLKOMNA, och det var jag och vår platschef.

eh, jaha. ja, men då får det väl vara så då. okej, jag kan ju fatta att han blev sur när han blev uppsagd. han kom in till mig och frågade om jag visste något om det, men jag hade ingen aning. sen sa han "jag hoppas att det inte är du som har sladdrat för T" och jag svarade att jag har inte sagt någonting till T (hans högsta chef) som jag inte redan har sagt till dig, men jag måste ju svara när han frågar hur det funkar? för det funkar ju inte.

för på den direkta frågan från T vad M egentligen jobbar med, exakt vad ska jag svara när det enda jag ser är tvåtimmarsluncher, privatsurfande, privata telefonsamtal, privata ärenden på arbetstid och bara en massa "har inte hunnit" och "det kom annat emellan" som svar på varför ditt och datt inte blivit gjort. samt att ditt och datt som inte blivit gjort sätter MIG i skiten gång på gång? detta har vi diskuterat tusen gånger, men utan att något ändrats. M blev dessutom erbjuden en annan tjänst, och den var han inte intresserad av. men nu heter det tydligen att det är jag som har sett till att han har fått sparken. det är ju en rätt så grov överskattning av vad jag har att säga till om. och jag tror inte vår platschef har varit direkt drivande i denna fråga heller.

men som sagt, nu är det så här och var M:s och min kollegiala relation inte värd mer än att han skulle få glida och jag skulle jobba röven av mig för att täcka upp, ja då kan det fan i mig kvitta. "roligt" i det här sammanhanget är att två andra fd kollegor har varit med vid de här sammankomsterna, och dessa två de första som gapat om mobbing så fort det har handlat om någonting där dom har känt sig exkluderade, om det så bara har varit att någon leverantör har kommit med en vetelängd till produktionspersonalen och tjänstemännen inte har blivit tillfrågade om de vill komma och fika, även om de aldrig fikar tillsammans med produktionspersonalen annars. nä, men då har det varit ett himla liv om att så får man inte göra och de har gärna tryckt upp det i ansiktet på mig för "du är ju faktiskt skyddsombud och det gäller även den psykosociala arbetsmiljön". fast när det gäller att själva bidra till den så är det tydligen inte så noga. och nu går det tydligen bra att vara med på sammankomster där vissa uttalat ska exkluderas och då är det ingen som gapar om mobbing?

ja men vad bra, då vet man ju var man har dom åtminstone. NU ska jag släppa detta.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
Tinto
Tacka din himmelska stjärna att du äntligen blev av med M. Här visade han ju verkligen vilket asshole han är.

19-09-16 12:18

.jag
@Tinto: eller hur!

19-09-17 05:04

Jazzie
Jag tänker att M har tagit initiativet till detta JUST för att exkludera er två. Han har inte på något sätt gått vidare, utan är fast i att förlorat jobbet. Varför annars överhuvudtaget ta intiativ att träffa folk där man inte längre jobbar, speciellt om man har fått sparken.

Det här handlar ingenting om att han vill träffa lite gamla kollegor, det här handlar om att ni två inte ska bli bjudna.
Ja, han är ett asshole.

19-09-26 11:43


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1676
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.