Ibland behövs det så lite

kicko 2006-03-03 00:22 (2 kommentarer)
Erik och jag var så där läskigt på samma nivå idag och satt och skrev samma saker till varandra samtidigt på icq. Det var mer regel än undantag tidigare men det var länge sen.
Skönt att veta att det finns kvar.

Sötaste flickan har uppdaterat sin bilddagbok bara för mig. Det är kärlek det. Fan vad löjligt förälskad jag är i den ungen. Fortfarande - kan det inte gå över snart!? Eller nä förresten, jag tycker om det, även om det inte leder nånstans.

Petrah och jag åker till Sthlm imorgon. Årsmötet kanske blir skitpestigt men det brukar sällan bli så illa IRL som man inbillar sig innan. Det ska bli kul att ha tågsällskap som omväxling!
Sen ska Erik och jag eskortera Petrah hem till Lena och socialisera där. Jag kommer vara aptrött, för att inte tala om vad jag kommer vara när jag ska upp på lördag morgon - men jag har inte träffat Lena på länge och det är alldeles för länge sen!

Ikonerna jag gjorde i början av veckan ligger nu instoppade i applikationen programmeraren håller på att bygga och är så fina så fina att jag inte kan låta bli att sitta och testa mouseover-funktionen på dem gång efter annan fast jag t.o.m själv tycker att det börjar bli ganska fånigt och tjatigt.

Det räcker just nu för att göra mig rätt glad i magen.

Min tå är däremot lite ledsen efter att jag klippte bort vad jag trodde bara var en liten irriterande utstickande hudflick men visade sig vara en blåsa så nu har jag typ ett stort HÅL in i tån och det sviiiider, och vår kära sysop bara flinar. Han borde tas ifrån sina Ipren ett tag som straff. Ha! ;-)

Sysop

*gömmer iprenen på ett hemligt ställe*

2006-03-03 00:45:27

Skylla

Blåsa lilla tå

2006-03-03 16:35:31


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007