Till förstasidan

 
Toppenhelg! - 2006-02-27 23:45
Både jag och svansarna hade en bra helg under vårt besök hos Anni. Ja, svansarna hade det kanske lite trångt i sin resebur men alla utom Fjant, som inte var på nåt vidare socialt humör, sprang runt och undersökte både soffan och så småningom golvet i den stora fina lägenheten (så kan jag oxå tänka mig att bo när jag blir stor! Fast gärna lite närmare tunnelbanan...).
God mat, fint promenadväder och massa massa prat och musik (jag måste fortfarande utsätta dig för Mambo Kurt, Anni - tysk schlagertolkning av Britney Spears. Humor!).
Gott för själen.
Och avslappnat.
Ett tag var alla mina nya vänskaper såna intensiva, 8åriga bästis-aktiga. Det har sin tjusning men efter att jag aktivt börjat ta avstånd från alla människor som ger mig borderline.vibbar har mängden såna relationer minskat (tänka sig!? Och det kan bli en helt egen dagbok om det - SKA nog bli. Så fort jag kommit över mina nojjor över att en del av de personerna jag valt bort möjligen läser här). Numera tenderar mina vänskapsrelationer ha ett lite lugnare förlopp, och antingen landa i "ger mig inte så mkt men trevlig att ta en fika med nån gång när jag inte har nåt bättre för mig" eller "vadå, har vi inte känt varandra ungefär alltid, även om vi inte alltid umgås så mkt?".
Jag tror inte det är nödvändigt att speca i vilken kategori den här relationen landat?

Jag var lite orolig för att jag inte skulle få ta råttorna med mig hem, så kärt Anni tittade på dem när det var dags att åka till tåget, bara!

Efter allt för lite sömn i helgen (due to problem att sluta prata efter att vi väl kommit i säng) och en maraton-promenad/shoppingrunda från kl.11 till kl.17 med Petrah (som hotar att kidnappa mig och hålla mig fången i sin råttbur om jag verkligen flyttar från Malmö. Sötnos!) - avrundad med en omväg till apoteket för att köpa ögonsalva som förhoppningsvis ska hjälpa Fjants öga att inte vara infekterat - är jag nu både trött och mör och klarar knappt av att få ihop alla delar av den här långa meningen till nåt som är i närheten av korrekt svenska (jag borde hålla mig till korta meningar utan bisatser när jag är trött), så jag ska nog samla in råttorna och gå & lägga mig istället.

Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
Bonita
Du klarade dej hyfsat med språket tycker jag! ;-)

06-02-28 06:20

Anni
Mambo-Kurt???!! *ryser* ;-)
Känner mej svanslös och sömnig, men är oxå mycket glad över helgen! Kom snart tillbaka!

06-02-28 12:04

Mira
Jag räknar mig glatt till kategorin "ungefär alltid" *s*

06-02-28 22:25

kicko
*haha*
Men vi HAR ju känt varandra ungefär alltid, Mira! =) 1991?

06-02-28 22:41


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: Kicki
Född: 1972
Hemstad: Nkp
E-post: -
Hemsida: kicki.kanske.net
Medlem sedan: 2003-02-13 19:02
Antal texter: 793
Övrigt: ...kolla min fotodagbok istället, den säger mer än ord. =)- Skicka hypobrev -

Utmärkelser

Hypodeas jultävling 2005
Lövtävlingen 2006
Lövtävlingen 2007

VALSPRÅK Never underestimate the power of human stupidity

Mina länkar