Jaså, en SÃ…N dag?

kicko 2006-02-24 12:11 (5 kommentarer)
Ledig fredag, om man bortser från att jag har tvättstugan mellan 16 och 20 (HEJ, fredagkväll!) och tänkte passa på att jobba några timmar då. Men framför allt kan man sooooova på lediga mornar!
Ha! Det slår liksom aldrig fel... först somnade jag inte förrens kl3 eller nåt. Sen ringer telefonen kl8 och en überhurtig sköterska från nån klinik på UMAS söker en Bengt Bengtsson. *morr*
När jag väl vaknat sätter maskinerna i tvättstugan under mig igång att centrifugera (hur de nu lyckas med det när första tvättiden börjar kl8? VEM kliver upp och tvättar kl7? Vidriga morgonpigga människor!) och nån ställer en stor, gulblinkande lastbil på vibrerande tomgång utanför mitt fönster. Tack så mycket! Det kommer bli en SÅN dag idag alltså...?
Jag beslutade mig för att stänga av alarmet som jag ställt på kl10 och ändå försöka somna om, vilket jag tydligen lyckades med (med harry potter-talbok som vanligt. Bra skit!). Jag lyckades och vaknade kl11 och borde masa mig ut på stan och avverka åtminstone en del av de där ärenderna jag tänkt hinna med idag. Bleh!
Och efter tre dagar av sovande och ignorerande av matte är råttorna så klart toksociala idag och bara KLÄNGER på buren för att komma ut. När jag inte har tiiiiid, dumma sötsvansar.

Nä, hoppa i lite kläder var det!

Bonita

Jag måste också ut och göra ärenden. Till apoteket och hämta ut mera kortison, för jag tycker inte alls att läkaren hade rätt i att femdagarskur skulle räcka. Handla något gott till ikväll - vi har gottabstinens. Lite grönsaker till middagen skulle vara bra också...och kanske något i potatisväg..nej det behöver jag inte köpa. Vi kan göra egna potatisklyftor i ugnen istället. Jag har blivit allergisk mot datorn tror jag. Varje gång jag satt mej här idag får jag rethosta så jag nästan...sp...kr...ja, du fattar...så jag slutar nu.. Off till apoteket..

2006-02-24 12:44:40

kicko

Jag har inte kommit iväg än, jag bäddade rent i sängen först så att jag slipper plocka bort lakanen sen när jag ska ner i tvättstugan. Men NU är jag nästan fullt på klädd och på väg. Hej & hå.

2006-02-24 13:10:35

Anni

Imorron kommer att bli mycket bättre! ;-)

2006-02-24 14:37:22

Bonita

Rapport - Jag är tillbaka. Kortison, halstabletter i två varianter. Godis, semla och cola. Var det nån som sa nåt om grönsaker? Nä trodde väl det. Asch vi har tomater i kylen och dom måste ju också ätas. Kicko du kunde väl ha tagit våra sängkläder också...jag hade kunna tvätta i vår maskin så slapp du springa ner... Nåja, jag tar tom i helgen och nöjer mej med att lägga kuddar och täcke snyggt. Dammsuga? Någon?

2006-02-24 15:01:24

kicko

Ja, kom & dammsug här med, nån! Man kan inte bädda rent i sängen utan att städa golvet liksom, det blir ju grusigt på en gång igen då... Jag har handlat choklad och nässprej och en deo på Matas ur den serien som nästan luktar brunstig råtthona (jaja! Vicky och nina förstår mig i alla fall. Väl?). Sen gick jag hela vägen ner till Caroli i onödan eftersom jag fått för mig att det var en OnOff där men det var en Expertbutik... fast där blev jag lite kär i en ny Olympus; pytteliten, fin, blå och larvigt många pixlar (sju megastycken). Sen hittade jag ingen jordgubbsmjölk åt Petrah och glömde handla mat och nu är det tvättdags.

2006-02-24 16:19:20


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
kicki.kanske.net
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
793
Övrigt
...kolla min fotodagbok istället, den säger mer än ord. =)
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007