Till förstasidan

 
trött - 2020-10-08 16:35
jag vet inte, jag känner mig rätt sliten och har jag inte lite ont i halsen också? det händer mig då och då att det känns som att jag kanske är på väg att bli förkyld, lite raspig i halsen, lite täppt i näsan och det känns som att det står och väger, men sen blir det - peppar peppar - oftast inget mer av det. men det vet man ju aldrig, någon gång kan det ju utvecklas till en dunderförkylning också. så jag tar det säkra för det osäkra och jobbar hemma imorgon. det hade jag ALDRIG gjort om allt hade varit som vanligt, men det är det ju inte nu och då får man ta sitt ansvar.

annars: just för stunden är jag sur på mr S. ja, jag FATTAR att det är drygt att gå hemma och vara arbetslös och jag FATTAR att det inte är så himla enkelt att bara se till att få saker gjorda, men ändå...fattar jag inte riktigt det. jag är ju inte typen som prokrastinerar och mr S är väl snarare typen som ger prokrastinering ett ansikte. det finns inte en nyhetssändning på cnn som han inte har sett, men det är knappt att han hinner med att gå ut med soporna ens en gång. blir GALEN på alla som säger att "jamen det är nog väldigt vanligt att det blir så när man är arbetslös" med en deltagande röst, jag har väl också varit arbetslös och inte FAN satt jag och degade framför tv:n hela dagarna. och inte FAN tog det mig fyrtio timmar i veckan att söka jobb heller. men mr S har så extremt lång startsträcka för vissa grejer. söka jobb är en sån grej. det är ju inte att han är arbetsskygg eller så, verkligen inte. det är bara en sån himla puckel för honom att ta sig över det här att sätta sig vid datorn, logga in på platsbanken, skriva ansökningar och skicka iväg. och istället för att då ta tag i det direkt så att man är av med det sen så skjuter han upp det till absolut sista sekunden, och går sedan och är stingslig p g a att han har det hängande över sig. och så blir inget annat gjort och jag blir tokig på att han inte SER MÖNSTRET. all energi som går åt till att nu måste jag snart ta tag i det där jobbiga gör att inget annat heller blir gjort. han upplever ju att han har fullt upp hela dagarna, men ingenting av det vi har pratat om att han skulle passa på att göra nu när det FINNS TID blir ju av. förrådet och källaren och hans del av arbetsrummet är lika stökiga som de alltid har varit och inte blir det byggt något trädäck på uteplatsen heller.

och på jobbet är det trögt och tungrott och inte mycket händer just nu, känns det som. blir också galen på pucko-P för även om han har skärpt sig i vissa avseenden är det fortfarande extremt mycket snack och väldigt lite verkstad.

jag har fått en ny chef som jag inte har träffat än. vi, det vill säga han, jag och en till, ska utgöra en liten grupp som inte är knuten till det man kallar för "operations" utan ska bevaka vissa frågor för hela koncernen. sen har jag ju det dagliga jobbet på siten, och där ska jag fortfarande ha min nuvarande chef som chef. om jag har fattat det hela rätt, det organiseras ju om stup i kvarten så det är inte alltid enkelt att hänga med i svängarna. i alla fall så ska min nya chef vara behaglig och inkännande, i alla fall enligt min nuvarande chef. så jag hoppas han har rätt.

nä, nu ska jag dricka en kopp te och hoppas att den här känslan av att nästan ha lite ont i halsen försvinner. schas.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Första inlägget:
hypodea, I'm back

Senaste inlägget:
avskrivning

Mest lästa:
hypodea, I'm back

Mest kommenterade:
us against the world

Antal läsare per text: 256.24
Antal kommentarer per text: 1.65

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.