2020

.jag 2020-01-09 08:06 (inga kommentarer)
jaha, då var det 2020. jag har varit ledig snudd på oförskämt länge, idag mjukstartar jag med att jobba hemma några timmar. ledigheten har varit bra, välbehövd och har väl gett önskat resultat. jag känner mig utvilad och okej med att dra igång ett nytt jobbår. det är en av de stora fördelarna med att jobba i en säsongsbetonad verksamhet: man får liksom en möjlighet till omstart varje år. vi har ju ett säsongsuppehåll på några månader där man kan summera, utvärdera, förbättra. eller åtminstone försöka förbättra. sen finns ju lagen om alltings jävlighet och den skojar man inte bort.

jag är också taggad för att dra igång mina hundkurser igen. en pågår, sedan har jag en som startar i februari och den har redan nu en reservlista som skulle fylla ytterligare två kurser. mm...får väl se hur jag ska lösa detta. jag vill också komma igång och träna lite mer systematiskt med stumpen, det har i ärlighetens namn inte blivit så mycket av den varan sen hans brukskurs slutade i oktober. jag började ju en startklasskurs, men den har ju till 75 % bestått av att vänta. och det hade väl varit okej om det hade varit en normal kurs för då kan man ju träna själv eller leka med hunden eller göra något annat vettigt under väntetiden, men det kan man inte här eftersom det bara får vara en hund i taget ute. och att bara sitta på en stol och glo på andra är väl inte riktigt min grej. på onsdag är sista gången, men det krockar med att vi ska ha instruktörsmöte och då kommer jag att prioritera det. det hade jag ju inte gjort om det hade varit en normal kurs. jaja, man får lära av sina misstag. förhoppningsvis kommer det en fortsättning på brukskursen jag gick i höstas på grannklubben och då kommer jag att gå den i vår.

min chef hotar också med att han och jag ska ut och resa en del i vår. det är jag mindre sugen på, även om jag inser att det inte riktigt funkar att ha ett koncernövergripande ansvarsområde och sedan aldrig besöka de andra bolagen. men det får lösa sig. nu ska jag börja med att tända en brasa, lägga fötterna på bordet och plöja igenom tre veckors mailskörd. 2020, here we go.Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.