friday, I'm in love

.jag 2019-05-24 05:53 (1 kommentar)
fick mail från HR-människan igår att de ska avvakta med att ta upp frågan om mina anställningsvillkor tills min situation har blivit sådan att jag inte längre behöver jobba så mycket övertid. ungefär så var innebörden i alla fall. och det kändes ju ändå bra. att ha blivit lyssnad på och inte bara överkörd. nu vet jag ju att det inte bara är att köra över, att kollektivavtalet inte tillåter ett ensidigt beslut utan förutsätter en överenskommelse. men företaget kan ju ha attityden att de skiter i vilket i alla fall, men jag känner nog ändå att de i alla fall har lyssnat på mig. bra där.

ja, och i övrigt rullar det på. i expressfart såklart, men vi är ju inne i högsäsongen nu. men tack gode gud för våren och alla helger och klämdagar. nästa vecka ska jag bara jobba måndag och tisdag. och veckan därpå jobbar jag måndag, tisdag och onsdag. och jag tänker inte ens ha en gnutta dåligt samvete för det utan bara njuta. BECAUSE I'M SO FUCKING WORTH IT!

ikväll ska jag gå ut och äta med dom som jag har gått utbildning med nu i vår. jag hänger jättegärna med hundmänniskor i hundsammanhang, men i övrigt känner jag att det inte är sådär enormt nödvändigt. så det är till lika delar social pliktkänsla som jag tänker att det nog ändå ska bli rätt trevligt. men jaja, det är bara en kväll och alla ska tydligen köra bil dit så det lär ju åtminstone inte bli något fylleslag.

i helgen händer det nog inget speciellt. viltspårträning på söndag och sen kanske fika med N och barnen, det var hennes förslag eftersom det är mors dag. fast sen hörde hon av sig igen och undrade om vi kunde ha det lite öppet för det hade visst kommit annat emellan. jaja. det blir nog bra.

AnnA

Du är så värd både det ena och det andra. Bra att du stod på dig gällande ö-tiden!

2019-05-24 08:27:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.