time flies

.jag 2018-10-25 07:46 (inga kommentarer)
alltså, det här med att ha överjävligt mycket att göra och så inte få jobba över för att få undan skiten? inte optimalt om ni frågar mig, även om jag verkligen inte förespråkar några 60-timmarsveckor. men det hade behövts, just nu. för det är ju inte så att andra jobbproblem håller sig undan bara för att jag har mycket att göra, tvärtom. de anfaller på bred front.

fast samtidigt är det ändå kul. vårt företag är i en så extremt spännande och expansiv fas just nu och man ser bara möjligheter och fler möjligheter och ännu fler möjligheter. det är sån enorm skillnad jämfört med hur det var för några år sedan när alla bara harvade på i samma hjulspår. vi slet väl minst lika mycket då, men resultatet var bara att vi precis kunde hålla näsan ovanför vattenytan.

mm, och annars då? jo, men det går väl bra. jag är lite förkyld och jag har inte orkat åka och träna med stumpen som jag har planerat. får försöka börja ta tag i det så det blir lite kontinuitet. helgen som kommer är det ingenting planerat och det känns väldigt skönt. jag tänker att jag och mr S ska hänga i soffan, läsa böcker, glo på film och hångla. det känns som en helt okej agenda. jaha, men nu måste jag visst jobba vidare.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.