en månad har gått

.jag 2018-04-27 07:16 (inga kommentarer)
en hel månad utan att jag har skrivit här. jaha, så kan det tydligen gå när man har mycket om sig och kring sig. som jag har. det är mycket på jobbet, fortfarande. jag fick ju en ny chef i höstas. eller två rättare sagt, för jag har ju en delad tjänst. tillsammans med min nya chef för min gamla tjänst så att säga, så gjordes ett upplägg för hur min nya assistent skulle jobba så att jag skulle få möjlighet att jobba med min nya tjänst (som inte är så ny längre). upplägget är jättebra, min nya assistent är jättebra, ändå jobbar jag över mer än någonsin och med ungefär noll procent av det som jag är anställd att göra. istället får jag lägga all min tid på produktionsplanering och inköp, funktioner som har bytts ut och ersatts och flyttats runt i koncernen och inte riktigt landat, kan man väl säga. det ser bra ut på pappret, men det är ändå någon som måste dra i trådarna lokalt för att hålla oss flytande och igång. och eftersom jag aldrig direkt har jobbat med vare sig produktionsplanering eller inköp så är det väl inte så himla lätt att plötsligt få hantera dom puckarna. samtidigt har vi haft så mycket produktionsrelaterade problem så att man nästan tror att vi har varit utsatta för sabotage. nu är allting igång, men vi ligger efter och det produceras för fullt och alla jobbar som rävar för att få det att gå ihop.

men jag har satt ner foten. jag kan också ställa upp och jobba som en räv när det är kris, men det kan fan i mig inte vara min verklighet att det ska vara kris hela tiden. det måste finnas en plan för hur detta ska lösas, sa (nästan röt) jag, till högsta chefen häromdagen. antingen får ni ge mig en ny tjänst där jag jobbar med detta, och då får någon annan jobba med miljö och kvalitet och lagbevakning och tillståndsefterlevnad och arbetsmiljöfrågor. eller så får någon annan jobba med produktionsplanering och inköp så kan jag fortsätta jobba med miljö och kvalitet och lagbevakning och tillståndsefterlevnad och arbetsmiljöfrågor, som jag är anställd för att göra och som jag dessutom gör både bra och föredömligt enligt den senaste revisionen vi hade för några veckor sedan. ja, det här skulle ju diskuteras på högre nivå så något besked kunde jag inte få direkt såklart. men den högste chefen jag pratade med är rätt bra på att få saker i rullning, så jag hoppas väl att det ska hända saker snart.

ja, men annars är det väl rätt okej. minstings värden har varit bra, jag har avslutat en hundkurs (en som jag själv hållit alltså) där de positiva omdömena haglade och jag har börjat hänga i stallet en del. mr S och jag har det bra, det känns lite som att vi har förändrat någonting mellan oss. jag har blivit bättre på att prata och involvera honom i det jag gör istället för att bara köra mitt race hela tiden, han har blivit bättre på att hantera konflikter och kommunicera kring saker som är jobbiga. ja, det var väl det hela i korta ordalag. nu måste jag gneta vidare. hade tänkt jobba hemma i eftermiddag för att få sitta ifred med en grej, men igår dog vårt wifi och det kom felmeddelande om DNS-anslutning och jag kände bara att FYFAN VAD JOBBIGT ATT BEHÖVA RINGA NÅN JÄVLA SUPPORT NU MED. är rätt bräcklig just nu med andra ord, men svårt att säga vad som är hormoner och vad som är stress. jaja, det löser sig.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.