ny vecka, nya tag

.jag 2017-11-06 07:42 (inga kommentarer)
jaha, då var det måndag igen. i fredags var det halv dag eftersom lördagen var röd. jag hade först tänkt jobba hela dagen eftersom jag har häcken mer än överfull. sen tänkte jag att jag kunde kanske jobba halva dagen på jobbet och halva dagen hemma. sen slutade det med att jag jobbade fem och en halv timme på jobbet och sen åkte jag hem och låg i soffan och chattade med en kompis. det var väl inte riktigt enligt planen, men jag var, är, så trött. sliten. nu finns det inte en enda tom dag i kalendern innan vi ska ha revisionen från helvetet. eller, det fanns två. men i fredags kom ett mail om att de skulle hållas öppna för det planerades ett koncerngemensamt produktionsmöte där jag och min nya chef tydligen ska delta. och veckan därpå ska vi åka till en av produktionsanläggningarna i grannlandet så där försvinner tre dagar.

vad som är jobbigast är dock att så mycket fortfarande känns oklart. det är massor av grejer som har legat på andras bord och som nu lite svävar i luften och som jag inte riktigt vet hur de ska hanteras. innan var min förra chef platschef, då hade han koll på vad alla gjorde och ansvarade för. men nu har han fått andra arbetsuppgifter och min nya chef ska bara vara chef över mig och en till, de andra har andra chefer som sitter i andra bolag. plus då två som ska sluta och som det inte är klart hur dessa tjänster ska ersättas. RÖRIGT är väl bara förnamnet. och rörigt vill man inte ha när det kommer en övernitisk revisor från helvetet.

idag har jag hittills börjat dra i fyra olika grejer. de första tre tog stopp på grund av otillräcklig information eftersom folk tydligen tror jag är tankeläsare? på den fjärde kunde jag inte logga in på den plattform där jag ska förväntas jobba. jodåsåatt. veckan börjar bra.

men helgen var fin. jag är verkligen inte van vid att ha så här mycket lediga helger. för ett tag sedan skrev jag om en utbildning som jag blivit lovad av brukshundklubben men som aldrig verkar bli av. nu har jag fått kallelse till den, och genast var det nio lördagar eller söndagar som bokades upp i vår. det kändes...motigt. men samtidigt tror jag att det blir lite kul. mm. det var väl det hela just nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.