Äntligen på bättringsvägen

AnnA 2017-03-15 19:35 (inga kommentarer)
efter 1 1/2 veckas rejäl förkylning. Alla verkar få samma sjuka i olika grad. Ont i halsen, feber och hosta. Sen kommer rinnsnuvan. 4 paket näsdukar på mindre än 2 timmar är nog mitt rekord. Sista veckan har avverkats växelvis mellan jobbet coh sängen. Och mitt i allt, en 60 mils tripp till vår andra enhet för att ha utbildning ihop med administratören där och den nya assistenten. Nu ligger jag way behind och imorgon kommer assistenten för sin första dag på jobbet. Så istället för att hårdköra blir det till att visa, förklara och vara pedagogisk. Dock är hon ingen gröngöling och verkar supertrevlig, så det ska nog gå bra.

På hemmafronten kör det också ihop sig. Vi har beställt den nya häcken. Den kommer till påsk, för det är enda helgen vi hinner få så mycket arbete gjort. Dock hade han som skulle leverera jord och gödsel helt plötsligt ingen gödsel. Den hade inte brunnit som den skulle. Lite lätt panik. Det är inte lätt att få tag i ett par kubik brunnen gödsel i brådrasket. Har dragit i flera kontakter ikväll och hoppas någon ger utdelning. Vi behöver ju tid att förbereda och jordförbättra innan påsk, så håll tummarna.

Samtidigt som jag har apmycket på jobbet kommer sambon hem och säger samma sak. Där beordras övertid både kvällar och helger. Jaha, och vårt trädgårdsarbete då? Dessutom är det högsäsong för hans spelningar. Konserter och rep avlöser varandra.

Det känns som det är lite mycket nu...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007