p to the m to the s

sodanismo 2016-11-24 11:49 (2 kommentarer)
jamenvafan alltså. jag försöker ju verkligen att minska skadeverkningarna av mina jävla hormoner. bästa möjliga förutsättningar etc. men det har varit en stressig höst, mycket resor både i jobbet och privat, och därmed också kackig kosthållning. och stress. och det påverkar ju. och nedstigningen i helvetet går ju så långsamt så jag inte alltid märker vartåt det barkar, för en dålig dag kan en ju ha ändå. så är det.

så i tisdags kväll så EXPLODERADE jag. på riktigt. hann inte med själv, blev så jävla arg så jag fick tunnelseende. kastade hundkopplet på björnen, skrek att "hundjäveln är lös, ta kopplet." sen vände jag på klacken och gick. liksom ALLVARLIGT? melodramatisk much? och sen skäms jag för herregud vad var det? och sen sitter den där stora svarta massan i huvudet och mässar att jag är inte värd något, jag är dum i huvudet, hela världen är dum i huvudet men du är värst och skäms du inte för hur fånigt du beter dig också? och kroppen gör ont och allt suger.

och det kan jag se fram emot i ungefär en vecka till. livet är väl för jävla härligt ändå, va?

.jag

åh-åh-åh vad jag relaterar. och även om det inte hjälper dig så är det enormt skönt för mig att läsa om andras känslor, tankar, ageranden. att känna att jag inte är den enda, det är ändå en tröst. <3 <3 <3

2016-11-27 17:49:43

sodanismo

@.jag: det är ändå skönt att veta att en inte är ensam i helvetet, även om helvetet ibland ser olika ut.

2016-11-28 07:48:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk