Vi skulle gått på

AnnA 2016-08-03 09:57 (3 kommentarer)
bio och sett nya Bourne filmen. Men trekvart innan vi skulle köra fick voffan ett nytt ep anfall. Själva anfallet varar inte så länge 1-2 minuter. Det ser läskigt ut, men de har ju inte ont och inget de minns om jag försått det rätt. Dock är hon kraftigt förvirrad och väldigt rädd efteråt. Försöker "fly" men eftersom hon kissar på sig, blir det halt och hon halkar på ostadiga ben. Vill inte tänka på hur hon haft det om hon varit själv :(
Ny kontakt med stora djursjukhuset idag och nu sätter vi in medicin, Fenemal till att börja med.

Det gick över en månad sedan sista anfallet och vi började nog invaggas i falsk säkerhet. Släppa lite på om hon kunde vara själv osv. Nu är vi tillbaka på ruta ett. Undrar hur andra gör? Lämnar de sina ep hundar ensamma? För mig känns det väldigt svårt då hon blir så förvirrad och rädd efteråt.

Tinto

Jag minns en hund med ep från brukshundsklubbstiden, och den åt medicin och mådde bra så länge jag träffade den, flera år i alla fall, och det var längesen. Rimligen har medicinerna blivit bättre sen dess. Men om de lät den vara ensam vet jag inte, träffade dem bara på klubben. Hoppas det går bra!

2016-08-03 11:27:35

.jag

usch vad jobbigt :( S-hunden blir "bara" lite off efter sina anfall, sitter liksom och stirrar dumt framför sig som om han undrar vad som hänt medan han var borta. men som sagt (PEPPAR PEPPAR) så har han inte haft några anfall sedan han började med medicin, han får också fenemal. håller tummarna för att detta var det sista anfallet för P!

2016-08-04 14:53:45

AnnA

@Tinto, det har kommit ny medicin, men den är inte så beprövad än. Fortfarande Fenemal som används mycket och det är samma medicin sen decennier tillbaka.
@.jag, ja det är just efter anfallet som är kruxet. Dock är hon på hunddagis när vi jobbar, så om anfallen försvinner så är problemet löst.

2016-08-06 08:43:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007