Ömsom regn och

AnnA 2016-04-08 14:03 (inga kommentarer)
ömsom grävande. Idag har jag sprungit in och ut mellan regnskurarna och grävt. Synd att det regnar för jorden blir så himla tung och det är redan tungt att gräva. Bytte taktik idag och gräver nu inte från ett håll och framåt utan attackerar de ställen där ogräset växt mest.

Inte för att jag skall strunta i det andra, utan för att jag är rädd att det ska hinna sprida sig ännu längre in i gräsmattan. Man kan nästan se skiten växa från den ena dagen till den andra nu när regnet och värmen kommit.

Nåja, nu är det fredag och det är ljuvligt. Veckan har varit upptagen och nästa ser ännu fullare ut. På måndag är det en ny jobbintervju och sen bär det av till vänninan som driver ett BoB i 2 dagar. Hon ska träna mer på fakturering och lite allmänt ekonomifix. Torsdagen är också helbokad med dottern som ska på läkarbesök i stora staden och ville ha sällskap.

I helgen behöver vi fixa lite födelsedagspresenter, för nu fyller de år på löpande band :)Sen var det visst en utemiddag och dessutom var det ju det här med att gräva.
Tja, tur man inte är sysslolös i alla fall...

Ha en fin helg!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007