Så har första

AnnA 2016-03-01 09:40 (2 kommentarer)
veckan passerat. Som vanligt när man blir jobbsökande är det en hel del att stå i. Anmälningar hit och papper dit. En hel del styr man själv över givetvis. Antingen vill man sitta på rumpan och vänta på att det dimper ner ett jobb, eller så gör man inte det.

Jag har hunnit med mitt besök på AF = en omotiverad 25-åring som blev lättad när hon kunde köra ut mig genom dörren 10 minuter senare, anmäld och klar.

Ett besök på Trygghetsrådet samt ett heldagsseminarium hos dem har också hunnits med. Här knöts lite nya kontakter, vilket man aldrig vet när man behöver :)

Kvar att göra denna veckan är ett möte på en revisionsbyrå, ett tandläkarbesök, ett HR-möte och ytterligare ett besök hos en revisor med väninnan som driver ett BoB.

Igår kväll hade vår spontana spårgrupp lite träning. Spåret gick bra, men markeringar behöver vi definitivt öva mer på. Vilket gjorde att vi fick ha ett eftersök med pannlampa. Förlorat var en knapp och en påsklämma. Knappen är dock för evigt borta :)

Nu blir det en kopp te och lusläsa nätet efter lämpliga jobb att söka. Listan på sökta jobb växer stadigt och än så länge är det bara en som svarat ett artigt, tyvärr...

EvaP

Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!
Heja Dig!

2016-03-02 18:48:05

AnnA

Haha EvaP, tack för pepp!

2016-03-05 07:26:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007