But watch it so it doesnt kill your soul

eeee 2016-01-13 21:30 (2 kommentarer)
Så idag bröt jag ihop på jobbet. Jag har varit hårt pressad sen förra måndagen, först förberett ett massivt arbete och sedan försökt förmedla det på bästa sättet till mina kollegor/underlings medan chefen var på semester (så att jag i praktiken var chef). Det är en av de största strukturella förändringarna som vi har genomfört i vår organisations historia och det har varit lite kämpigt att i detta vara ansvarig för schema och yttre ramstruktur. Det har gått bra, kollegorna var positiva och jag fick mycket cred, men det gör en ju tyvärr inte mindre trött. Jag har dock hållit mig uppe, jobbat på, skämtat med chefen om sena nätter och komp att ta ut.

Men idag i lunchrummet fick jag efter några kommentarer från en kollega nog, låste in mig på mitt rum och drog för draperierna för fönstret för att få gråta i fred. Såklart skulle någon in och hämta en grej och den personen fick tag i en nyckel när ingen öppnade så. Två av mina närmsta kollegor försökte komma in och trösta men jag ville bara sitta på golvet i lugn och ro och gråta ur mig och sen jobba igen. De kollegorna informerade dock min chef som satt i möte och han kom in och sa åt mig att genast gå hem. Men han är lite tafatt, han vill mig allt väl men kan samtidigt inte tvinga mig hem så jag jobbade några timmar till (helt ostört pga låst dörr och arg lapp på dörren)

Jag tycker att det är så jävla pinsamt att gråta på jobbet, att bryta ihop, att inte klara av det. Jag avskyr att visa den typen av svaghet för andra, jag vill kunna behärska mig och utföra mitt jobb med perfektion. Jag fattar att det inte är sunt att vara en sån perfektionist men nu är det så, i den akuta situation jag befinner mig i.

Beordrad att stanna hemma i morgon, men det hjälper inte att sitta hemma och stressa upp mig över sådant som inte fungerar. Det som hjälper oerhört är dock att veta att jag inte MÅSTE.

Otacksamt skitjobb har jag, även om många uppskattar det också. Så mycket kritik och klag som hamnar på mig, för saker jag överhuvudtaget inte är ansvarig för.

Jävla januari.
Jävla kallt.

Anni

Kram!

2016-01-14 21:20:38

semla

<3

2016-01-15 09:18:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk