Nyårslöftena 2015 - utvärderingen

eeee 2016-01-02 01:48 (inga kommentarer)
Träna crossfit tre gånger / vecka
Lätt. Det gjorde jag nog i genomsnitt varje vecka under året. En del veckor fler gånger, några veckor färre (framförallt i deppiga december).

Träna löpning 1 gång / vecka
Nja, det var det nog sämre med. Kanske 1 gång / månad. Fast å andra sidan sprang jag varje gång jag var på resa under september-november och det var en hel del så det kanske blev fler på slutet.

Föra träningsdagbok
Det kan man nog säga att vårt system i boxen tog hand om, där loggar man in och fyller i varje gång. Alla andra gånger jag tränade tog jag nog minst en bild så instagram blev väl en slags tränignsdagbok I guess.

Åka till Berlin eller USA
USA är fortfarande en avlägsen dröm men Berlin! Yes! Yeah! Jag var där under fyra ljuvligt ljumma höstdagar, med morgonlöpning i parker, öl på uteserveringar och det perfekta hotellrummet på nätterna. Plus lite konferens och grejer.

Inte vara ensam
Oj vilken själens djupa mörker jag skapade den punkten utifrån. Men det gick ju bra. Jag är inte ensam längre.

Prioritera pullups och rörlighet i squats
Hah! YES! Strikta pullups går fint, kan ändå göra kanske 3x4-5 stycken rätt lätt en bra dag. De kippade är fortfarande åt helvete men de gick lättare ett tag när jag vägde lite mindre. Rörligheten i squats är numera existerande! Annars skulle jag inte kunna snatcha nästan FEMTIO KILO (ok, 48 kg).

Fatta beslut om framtid/yrke
Nja. Men jag läser i alla fall yrkesprogrammet jag funderade på om jag skulle läsa eller inte.

Sommar på Gotland
Nope! Men sommar i Grekland, Göteborg och Värmland.

Skriva en bok
Jag håller på i alla fall!

En ny diet-månad som inte spårar ur efteråt
Jupp. Maj-juni. Två månader där jag gick ner kanske fem kilo och många centimeter. Det kändes så bra att jag inte gick upp dem igen efteråt utan fortsatte att äta bra, träna och så vidare tills hösmörkerhelvetet kom.

Gå i terapi
Jajemen. Ganska många veckors KBT hos en snäll tjej som lärde mig lite nytt och lite sånt som jag redan kunde. Vi kom fram till att jag gärna skattar mig själv lågt på hur-jag-mår-test och att det är bra för mig med listor.

Sen var det några punkter om att prioritera vad jag lägger pengar på (nope), vara ärlig (hähä nä), bada mycket (decceniets kallaste sommar), alkoholfria månader (hahahahahaha). Men ja. Annars lyckades jag ganska bra med mitt 2015.

Några saker jag inte räknade med men som hände: att bli moster, att få magsår och tro att jag skulle dö på midsommarafton (värsta upplevelsen nånsin), att återuppta vänskapen med V och att bli en twitter-person.

Nu ska jag fundera lite på 2016-planerna.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk